EXPLORE what we know and do
EXPLORE what we know and do

Close

Services

Contact Us

COFFEE OR TEA? Drop by for a cup.

Event - November 16, 2017

Nätverksträff - Göteborg

Vi befinner oss mitt i ett paradigmskifte där digitaliseringen förändrar förutsättningarna för hur vi kommunicerar, arbetar och gör affärer. Integrerade enheter, processer och system skapar produkter och möjligheter som tidigare inte fanns i form av exempelvis tjänster i molnet, miljontals uppkopplade enheter samt mobila appar och enheter. Utmaningen är att haka på, se möjligheterna och dra nytta av dem.

Enfo bjuder in till årets andra regionala nätverksträff. Våra nätverksträffar har i syfte att ge ett tillfälle för branschkollegor att utbyta erfarenheter, bygga relationer och dela kunskap i ett professionellt nätverk.Ta chansen och möt branschkollegor, diskutera trender, möjligheter och utmaningar.

Temat för denna träff är 'SMARTA INTEGRATIONER MED AI' - hur omfamnar vi ny teknik? I en värld som är överfylld av data är det inte tillräckligt att vara digital. Det krävs mer. Vi gästa av Sveriges ledande professorer och forskare inom området som kommer delge oss det senaste inom denna domän. Amy Loutfi och Martin Längkvist har utvecklat en algoritm som nu kan appliceras i lösningar som har behov av att förstå och är ”smartare” i sin behandling av information/data.

Vi varvar föreläsningar med diskussioner.

Diskussionen hålls i form av en 'unconference' som kännetecknas av att deltagarna själva skapar innehållet, ställer frågor och pratar. Räkna med mycket engagemang!

Eftermiddagen avslutas med mingel, dricka och en härlig after work buffé! 

DATUM: 16 November

PLATS: Scandic Europa

TID: 14.00 (Insläpp från 13.30) - 17.00 med efterföljande afterwork

 

MER INFO & ANMÄLAN

Eventet är kostnadsfritt och öppet för alla.