EXPLORE what we know and do
EXPLORE what we know and do

Close

Services

digital-ekonomifuktion-webinar

Webinar December 12, 2018

Våga drömma om den digitala ekonomifunktionen

Är budgetprocessen en tung och stressig tid för dig? Gör du din uppföljning i Excel och har tröttnat på att klippa och klistra in data från olika källor? Låt nästa verksamhetsår bli annorlunda! Välkommen att delta på vårt Webinar som handlar om att digitalisera ekonomifunktionen!

Contact Us

COFFEE OR TEA? Drop by for a cup.

DAGS FÖR NYÅRSLÖFTE - VÅGA TA STEGET MOT EN DIGITAL EKONOMIFUNKTION!

Det vi ser idag är att mer ska kunna göras på kortare tid...med färre resurser. Ofta är det väldigt kvalificerad personal som sitter och klipper och klistrar mellan olika system och rapporter. Ibland blir det fel och då är det i värsta fall bara att börja om från början. Arbetet är borta!

Vågar du satsa stort? Vågar du sikta på att inte bara digitalisera själva budgetprocessen utan hela kedjan inkl analys? Börja planera för digitala systemstöd och processer inför nästa år redan nu!

Genom att digitalisera uppföljning, rapportering och analys och även budget- och prognosprocessen så blir du inte bara bra på ditt arbete. Du skapar också mer affärsvärde.

Våga ta steget mot en digitaliserad ekonomifunktion. Du sparar tid samtidigt som du kan hitta helt nya affärsmöjligheter och skapa värde för din organisation.

Nedan finns både vårt inspelade Webinar, samt presentationen att ladda ner i Pdf. 


  Ladda ner presentation som Pdf Se inspelat Webinar