Contact Us

COFFEE OR TEA? Drop by for a cup.

Career May 13, 2019

Projektipäällikkö (IT-palveluratkaisut)

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. www.enfo.fi

Pysyvätkö langat hyppysissäsi ja koet paloa asiakasprojektiemme onnistumisen varmistamiseen? Asiakasprojektiemme kasvun myötä palkkaamme kaksi projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Espooseen tai Kuopioon.

MISTÄ ON KYSE

Etsimme IT-palveluratkaisujen pariin kahta projektipäällikköä, joten voit olla joko kokeneempi projektinhallinnan ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva kehittyvä osaaja. Tulet johtamaan vastuullasi olevia asiakasprojekteja, hallinnoit kokonaisuuksia ja kommunikoit aktiivisesti sekä projektitiimin että asiakkaan ja Enfon liiketoimintajohdon kanssa. Projektipäällikkönä huolehdit kerrallaan noin kahdesta neljään sinulle nimetystä asiakasprojektista. Tyypillisiä projektejasi ovat uusien asiakkaiden haltuunotot ja olemassa olevien asiakkaiden teknologia- ja kehitysprojektit. 

Tulevassa tiimissäsi työskentelee lisäksesi kahdeksan projektipäällikköä, joista valtaosa työskentelee Espoon toimistollamme. Asiakasprojektiemme parissa työskentelee lisäksesi tyypillisesti viisi kokenutta ja itsenäistä teknistä asiantuntijaa sekä Espoossa että Kuopiossa. Käytämme Enfolla projektijohtamisessa alan parhaisiin käytäntöihin perustuvia menetelmiä, joita on muokattu toimintaympäristöömme sopiviksi. Valitsemme menetelmät ja välineet aina projektin laajuuden ja vaativuuden mukaisesti.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Onnistuneita projektitoimituksia luotsanneena tiedät, että menestymisesi projektipäällikkönä edellyttää kykyä aikatauluttaa, ennakoida, hallita muutoksia ja synnyttää luottamusta ja innostusta kaikissa projektiin osallistuvissa tahoissa. Projektihallintaroolissa meillä korostuvat monipuolinen miksaus asiakaspalvelua, työn johtamista, suullista ja kirjallista tiivistä vuorovaikutusta ja toimituksen hallintaa. Toimittaja-asiakas -rajapinnassa toimiminen on sinulle tuttua ja omaat kokemusta erilaisista käyttöönottoprojekteista.  

Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä usealla eri toimialalla. Mittaamme onnistumista sekä suoran palautteen että palautekyselyiden avulla, ulkoisesti ja sisäisesti. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Tyypillinen työviikkosi voisi sujua vaikkapa näin: huolehdit vastuullasi olevien toimitusprojektiemme sujumisesta ja hankkeiden edistämisestä. Osallistut myös myyntihankkeidemme projektisuunnitteluun. Työskentelet osan ajasta asiakkaidemme tiloissa tai etätyöratkaisujen välityksellä ja vaihdat kuulumisia päättäjien kanssa. Pidät sidosryhmät ajan tasalla hankkeiden etenemisestä, sekä asiakkaan suuntaan että talon sisäisesti. Teet päivittäin tiivistä yhteistyötä Enfon asiantuntijoiden kanssa – olet parhaimmillasi luoviessasi projektin hallinnollisten ja teknisten osa-alueiden välillä. 

Perehdytyksen jälkeen, ensimmäisen 3-6 kk aikana:
Tunnet keskeisimmät ulkoiset ja sisäiset sidosryhmät, joiden kanssa työskentelet
Työkalumme alkavat olla sinulle tuttuja ja olet päässyt hyvin alkuun toimintakulttuurimme ja työskentelytapoihimme tutustumisessa

Ensimmäisen vuoden aikana:
Olet kiinteä osa tiimin toimintaa ja tasavertainen luottopeluri, joka kykenee itsenäisesti vastaamaan valtaosasta toimitusprojektiemme hallinnasta

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Tarjoamme sinulle uskottavat resurssit onnistumiseen ja monipuoliset edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöpäiviin, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, ylimääräisiä lomapäiviä, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Haku tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 12.5.2019 mennessä. Suosittelemme hakemista mahdollisimman pikaisesti, sillä teemme palkkauspäätöksen heti sopivan osaajan löytyessä.

HAE PAIKKAA

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Max Käär (Director, Customer Delivery Management) numerossa +358 50 444 6595 tai sähköpostitse max.kaar@enfogroup.com. Max on tavoitettavissa 29.4. alkaen.

Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!