Contact Us

COFFEE OR TEA? Drop by for a cup.
Enfo Careers

Projektipäällikkö, IT Transformation

Työpaikan sijainti: Espoo tai Kuopio

Haemme IT Transformation -liiketoimintaamme

KAKSI PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tässä vaiheessa työuraasi haluat työyhteisöön ja rooliin, jossa intohimosi projektinhallintaa kohtaan sekä aiempi kokemuksesi ja ammattitaitosi ovat avaimet asiakastyytyväisyyden varmistamiseen, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Pidät todennäköisesti tärkeänä myös työn ja yksityiselämän sujuvaa yhteispeliä ja haluat työskennellä kasvuorganisaatiossa, joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit onnistumiseen.

MISTÄ ON KYSE

Etsimme liiketoimintaamme kahta projektipäällikköä, joten voit olla joko kokeneempi projektinhallinnan ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva kehittyvä osaaja. Tulet johtamaan vastuullasi olevia asiakasprojekteja, hallinnoit kokonaisuuksia ja kommunikoit aktiivisesti sekä projektitiimin että asiakkaan ja Enfon liiketoimintajohdon kanssa. Projektipäällikkömme luotsaavat keskimäärin 2-4 samanaikaista projektia. Tyypillisiä projektejasi ovat uusien asiakkaiden haltuunotot ja olemassa olevien asiakkaiden teknologia- ja kehitysprojektit.

Tulevassa tiiimissäsi työskentelee lisäksesi kuusi projektipäällikköä, joista valtaosa istuu Espoossa. Projekteissa työskentelee tyypillisesti viisi eri käyttöasteilla toimivaa kokenutta ja itsenäistä teknistä asiantuntijaa sekä Espoossa että Kuopiossa. Käytämme Enfolla projektijohtamisessa alan parhaisiin käytäntöihin perustuvia menetelmiä, mm. PRINCE2 Agile, joita on muokattu toimintaympäristöömme sopiviksi. Valitsemme menetelmät ja välineet aina projektin laajuuden ja vaativuuden mukaisesti.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Onnistuneita IT-projekteja luotsanneena tiedät, että henkilökohtainen menestymisesi projektipäällikkönä edellyttää kykyä aikatauluttaa, ennakoida, hallita muutoksia ja synnyttää luottamusta kaikissa projektiin osallistuvissa tahoissa. Projektihallinnassa korostuvat asiakaspalvelu, johtaminen, suullinen ja kirjallinen kommunikointi ja toimituksen hallinta. Mittaamme onnistumista sekä suoran palautteen että palautekyselyiden avulla, ulkoisesti ja sisäisesti.

Toivomme sinulta tuntemusta IT-alan eri osa-alueista, kuten esimerkiksi Office 365, Windows 10, Citrix ja VMware. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

TYÖHAKEMUKSESTASI HALUAISIMME LUKEA

Kerrothan esimerkin parista projektijohtamiskokemustasi ja projektijohtamistaitojasi esittelevästä projektista, jonka onnistunut hoitaminen herätti sinussa suurta ylpeyttä.

Valintapäätökseemme tulee vaikuttamaan kykysi viedä maaliin ylläkuvatun kaltaisia IT-projekteja ammattitaitoisesti, yhteisöllisesti ja joustavasti asenteella, jossa korostuvat toisten kunnioittaminen, vastuunkantaminen, eteenpäin katsominen ja jatkuva kehittyminen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Haku tähän tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 19.8.2018 mennessä.

HAE PAIKKAA

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies Max Käär (Director, Customer Delivery Management) numerossa +358 50 444 6595 tai sähköpostitse max.kaar@enfogroup.com, 30.7.-17.8. välisenä aikana. Myös rekrytoijamme vastaavat osoitteessa: rekrytointi@enfo.fi.

Huomaathan, että uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti voimme vastaanottaa hakemuksia vain rekrytointijärjestelmäämme, jossa meillä on mahdollisuus varmistaa henkilötietojesi asianmukainen käsittely.