364
Contact me

Valdation:
* First Name:
* Last Name:
Company:
Phone number:
* Email:
Country:
* Message:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
COFFEE OR TEA? Drop by for a cup.

MODERNI ITSEPALVELU BI -RATKAISU

POWER BI

Helmikuun puolivälissä 2017 Gartner nosti Microsoftin BI-välineitä koskevassa Magic Quardant -nelikentässään. Kerromme mitä sinun tulisi tietää Microsoftin Power BI:stä, markkinoiden johtavasta BI-ratkaisusta ja esittelemme Power BI:tä neljän eri käyttötapauksen kautta.

Power BI on pilvipohjainen ratkaisu raportointiin, analysointiin ja tiedon visualisointiin. Ratkaisun vahvuutena on sen helppokäyttöisyys sekä mukautumiskyky eri käyttäjäroolien ja organisaatioiden tarpeisiin.

Power BI:ssä saat helposti kokonaiskuvan liiketoiminnan keskeisistä tunnusluvuista. Power BI:tä voidaan luonnehtia interaktiiviseksi ratkaisuksi, joka tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden oivalluksiin yksinkertaisilla porautumistoiminnoilla ja tarjoamalla syvän visuaalisen vuorovaikutuksen tietomalliin. Power BI:n kehityksessä on panostettu käytettävyyteen eri laitteilla, joten se toimii hyvin myös tabletilla sekä puhelimella. Voit jakaa tietoa koontinäytöistäsi ja saada hälytyksiä, kun tunnusluvut kohtaavat raja-arvon ja vaativat päätöksiä

MIKSI POWER BI?

  • Relevantit koontinäytöt - kaikki oleellinen yhdellä silmäyksellä
  • Mahdollisuus porautua yksityiskohtiin
  • Raporttien ja koontinäyttöjen helppo jaettavuus
  • Itsepalvelukäyttö - Ajantasainen tieto päätöksenteon tueksi sitä tarvitsevillä
  • Käytettävyys kaikilla mobiililaitteilla
  • Käyttö on helppoa ja nopeaa aloittaa ja skaalata tarpeiden mukaa

Lataa pääsy Power BI -ympäristöön
kuinka pääsen alkuun? 

Power Bi desktop & service

POWER BI DESKTOP

POWER BI Desktop on itsepalvelutyöväline tiedon keräämiseen, analysointiin ja visualisointiin. Power BI Desktopissa loppukäyttäjän on mahdollista hyödyntää dataa useista eri lähteistä ja järjestelmistä ja yhdistellä näitä toisiinsa. Tämän jälkeen dataa on mahdollista visualisoida, mikä tarkoittaa erinäköisten raporttien luomista. Kuten aikaisemmin todettiin, Power BI on interaktiivinen ratkaisu, joten käyttäjällä on mahdollisuus pureutua syvemmin erinäisiin tunnuslukuihin. Lisäksi dataan on mahdollista pureutua tarkemmin yksityiskohtaisemman tiedon ja syyseuraus-suhteiden löytämiseksi.

POWER BI SERVICE

Power BI Desktopissa muokattuja raportteja on mahdollista jakaa sekä organisaation sisäisille, että ulkoisille käyttäjille pilvipohjaisen Power BI Servicen avulla. Power BI desktopissa koostetut raportit voi julkaista Power BI Servicessä ja antaa haluamille henkilöille oikeudet raporttien katselemiseen. Erilaisten koontinäyttöjen koostaminen raporttien pohjalta on mahdollista, jolloin eri käyttäjäryhmät saavat haluamansa näkymät ja avainluvut ovat saatavilla yhdellä vilkaisulla. Myös muut käyttäjät voivat muokata raportteja ja koontinäyttöjä Power BI Servicen ryhmätyötiloissa.