Skip to main content
Open Position

Ekonom

Content sections

Image

People working on high table

Text

Är du en driven och positiv person med ett starkt engagemang som tycker om ordning och reda? Vi söker nu efter en ny kollega som har erfarenhet av ekonomiarbete med fokus på faktureringsprocessen!

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara inom processen order to invoice i SAP. Du kommer även att vara ett viktigt stöd till dina kollegor inom leverantörsreskontra och i bokföringen, samt hjälpa till att ta fram material till revisorer. I rollen kan det även ingå att ansvara över interna utbildningar inom våra processer och system.

Vi erbjuder en arbetsplats där vi värderar work life balance högt. För oss innebär det att du har kul på jobbet, är stolt över det du gör och har stor frihet när det kommer till hur och var du vill jobba. Utöver det har vi även andra trevliga förmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag, utökad föräldrapenning, pensionsrådgivning och möjlighet till kompetensutveckling på arbetstid.

Du kommer tillhöra något av våra centrala kontor i Stockholm eller Göteborg, där vi inte bara jobbar utan även ägnar oss åt roliga aktiviteter i vår wellness-klubb och äter fredagsfrukost ihop!  

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av ekonomiarbete, gärna på ett större bolag. Du är nyfiken, handlingskraftig och självgående samtidigt som du trivs med att samarbeta med andra. Framförallt är du en positiv person med ett flexibelt förhållningssätt. I ditt arbete är du noggrann och strukturerad, du tycker om IT och gillar såväl repetitiva som utmanande arbetsuppgifter. Du har lätt för att lära dig nya system och är van att arbeta i Officepaketet, framförallt i Excel. I den här rollen behöver du också ha mycket goda kunskaper i SAP.

Tjänsten innebär en plats i ett dedikerat team med kollegor i Stockholm, Göteborg och i Finland och innefattar många olika kontakter på hela bolaget. Det är därför också viktigt att du är lyhörd och kommunikativ samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Låter detta intressant? Sök genom att klicka på knappen nedan! 

Då vi är påväg in i semestertider kan svarstiden komma att dröja lite längre än vanligt, men vi ser fram emot din ansökan och kommer att återkoppla så snabbt vi kan!

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

Matilda Krantz

Contact

Matilda Krantz

Area

Careers & HR

Phone

+46 768545406