Skip to main content
Open Position

Frontend / Fullstack Systemutvecklare inom Javscript, React, Angular

Content sections

Image

Image

People working on high table

Contact section

Text

Enfo Cloud & App Dev är ett kompetent och komplett team som arbetar med komplex digital produktutveckling. Vi finns i Göteborg, Örebro, Västerås, samt på Cebu i Filippinerna. Vi verkar i nära samarbete ihop med våra kunders produktutvecklingsteam kring digital transformation. Teamet består av erfarna Cloudspecialister, Tekniska rådgivare, Projektledare, SysOps, Service Delivery Managers, SCRUM-Master, UX Designer, Systemutvecklare Frontend/ Backend/ Fullstack.

Enfo har tagit sikte på att bli marknadsledande i Norden inom cloud till 2020, därför kommer du att få arbeta och utvecklas på moderna plattformar som rör cloud, serverless och systemintegration. Du kommer att bli en viktig spelare hos våra under i längre spännande och tekniskt utmanande projekt. Du kommer också att ges möjlighet till spännande inhouseprojekt med tiden.

Vi söker nu främst kompetenta systemutvecklare för spännande kundnära projekt där din kreativitet, konsultmässighet och vilja att utvecklas kommer att spela en viktig roll för våra kundprojekt. Våra tekniska lösningar kommer att innefatta systemlösningar kring appar , webblösningar , IoT, machinelearning och cloud.

Vi är övertygade om att du kommer att få en mycket kul, tekniskt utmanade och utvecklande resa ihop med Enfos välrenommerade team.

Kompetens:

 • Minst 3 års professionell erfarenhet som Frontendutvecklare eller Fullstackutvecklare
 • Erfarenhet av Webbutveckling, Portalutveckling, Apputveckling 
 • HTML, CSS, Javascript
 • Olika versioner av Angular eller React 

Arbetsuppgifter:

Vårt marknadserbjudande är digital produktutveckling med hjälp av funktionell webb, app och portalutveckling samt IoT och machine learning. Vi utvecklar tjänsterna med cloud som plattform.

Personlighet:

Vi söker dig som värdesätter att utvecklas ihop med andra specialister i ett stabilt och värderingsstyrt IT-Specialistbolag. Du trivs i det lagom stora teamet med stöd av det större bolagets kraft. Vi söker individer som vill utvecklas och som vill växa, positiva, konsultmässiga, nyfikna och vakna.

Vad vi erbjuder:

 • En specialiserad, kompetent och välrenommerad arbetsgivare med öppen, rak & ärlig atmosfär samt mycket humor och kommunikation. Högt förtroende för dig som individ och frihet under ansvar.
 • Vi satsar på dig som individ personligt och professionellt och där ditt engagemang värdesätts högt. För oss är det naturligt och viktigt att utveckla dig som medarbetare så att ditt och vårt värde ökar.
 • Värderingar som efterlevs och värderas - Collaboration, Trust, Expertise & Continuous development.
 • Aktiva kompetensforum inom Frontend, Backend, AWS, UX, SysOps.
 • Möjlighet till Inhouseuppdrag över tid.
 • Enfo strävar efter work-life balance vilket innebär att vi aktivt verkar för att medarbetare ska ges förutsättningar att kunna må bra på jobbet och kunna balansera arbete med familjeliv och andra intressen.
 • Schyssta villkor och förmåner.

Om Enfo

Enfo är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder. Vi stödjer våra kunder med olika plattformar, affärslösningar och nya digitala tjänster för att skapa intelligentare affärsverksamhet. I en alltmer komplex datamiljö för vi samman data i datacenter och i det privata och publika molnet. Vi både utvecklar och driver digitala lösningar, och stödjer våra kunder i att lyckas med komplexitet. Vi är över 900 nischade experter som jobbar för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen.

Läs mer om oss här www.enfo.se

Ansökan

Vänligen ansök med CV / Linkedinprofil, tjänsten tas ner när den är tillsatt. Varmt välkommen med din ansökan.

 

Contact

Picture

Image

Omar Burazerovic

Contact

Omar Burazerovic

Area

Careers & HR

Phone

+46768933870