Skip to main content
Open position

Junior BI-Konsult

Content sections

Image

Taking coffe in waiting area

Text

Nu finns det en unik chans för dig med ett brinnande intresse för Business Intelligence att gå från junior till erfaren på nolltid!  Med din kompetensutveckling i fokus har vi tagit fram Enfo Analytics Academy för att ge juniora talanger en flygande start och en unik chans att snabbt bli självgående konsulter. 

Enfo Analytics Academy sträcker sig över 12 veckor där teori blandas med verklighetsbaserade praktikfall, övningar och skuggning av mer seniora konsulter.  Efter en inledande grundutbildning kommer arbete ske ute i våra projektteam där du kommer att bidra till gruppens leverans och kundnöjdhet. Utbildningarna kommer att ske både via onlinekurser och fysiska utbildningar på plats hos Enfo.  

En plats på vår Academy innebär en betald utbildningsplats där vår ambition är att efter 12 veckor kunna erbjuda dig en roll som BI-konsult hos oss. 

Du som söker: 

  • Har en relevant eftergymnasial utbildning som tex BI-program, alternativt är nyexaminerad eller tar examen till sommaren eller har några års arbetslivserfarenhet efter examen inom systemvetenskap, datavetenskap eller liknande  

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken används i arbetet

För att trivas hos oss ser vi att du är en driven, självständig och nyfiken person med ett stort intresse för teknik och verksamhetsfrågor. Vi tror att du är öppen för att lära dig nya saker och du räds inte nya utmaningar. Du är en kvalitetsmedveten person som gillar att ta initiativ på jobbet och du tar stort ansvar för det du levererar. 

 

Det är meriterande om du har kunskap inom:  

  • Kravanalys 

  • Projekt- och workshopledning  

  • Visualiseringsmetodik och -teknik (PowerBI, Qlik etc) 

  • Datatransformationstekniker (ETL/ELT; SSIS, Azure Data Factory, AWS Glue etc) 

  • Datamodellering (3NF, Kimball, Data Vault) 

  • Machine Learning/AI 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

Matilda Krantz

Contact

Matilda Krantz

Area

Careers & HR

Phone

+46 768545406