Skip to main content
Open position

Analytiikkakonsultti

Content sections

Analytics_Bi_West

Text

Liiketoimintamme jatkaessa vahvalla kasvun polulla haemme analytiikkakonsulttia vahvistamaan tiimiämme ja kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa.

 

Mistä työssä on kyse?

Data & Analytics -liiketoiminnallamme on pitkä kokemus analyyttisista sovelluksista, joissa suurten tietomassojen hallinta ja analytiikka ovat arkipäivää. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme tiedonhallinnan ja analytiikan ratkaisuja, jotka mahdollistavat monipuolisen tiedon hyödyntämisen suoraan liiketoiminnan tarpeisiin. Valitsemme käyttämämme teknologiat aina asiakastarpeen mukaisesti, ja hyödynnämme ratkaisuissamme erityisesti Microsoftin työkaluja ja Azuren pilviratkaisua. Työkaluvalikoimaamme kuuluu Microsoftin tuotteiden lisäksi myös esimerkiksi Cognos ja Tableau. 

Työssäsi pääset varmistamaan, että asiakkaamme hyödyntävät keräämäänsä liiketoimintakriittistä dataa mahdollisimman tehokkaasti. Toimit konsulttina osana projektitiimiä, ja huolehdit asiakkaan tietovarastointi- ja raportointiratkaisusta. Työpäivät sisältävät kehitystyötä, asiakastapaamisia ja sisäisiä palavereja liittyen esimerkiksi projektien etenemiseen ja tiimin yhteisiin asioihin.  Asiakkaamme ovat suomalaisia ja kansainvälisiä keskisuuria ja suuria yrityksiä tai julkisia laitoksia.

 

Mitä etsimme?

Tässä tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta Micrososoftin analytiikkaohjelmistoista ja BI-työkaluista (PowerBI, SSAS, SSIS sekä SSRS). Azure-osaamisesta on ehdottomasti etua, mutta se ei ole välttämätöntä. Etsimme henkilöä, joka ymmärtää informaationhallinnan lainalaisuuksia, ja työskentelee sujuvasti SQL:n parissa. Pystyt ideoimaan uusia ratkaisuja työkavereidesi kanssa, ja haluat työskennellä kädet savessa vaihtuvissa asiakasprojekteissamme suomeksi ja englanniksi.  

Oma kiihdyttimemme on tehty C#:lla ja Reactilla, joten ohjelmointiosaamisesta on tehtävässä hyötyä, mikäli haluat olla mukana oman tuotteemme kehityksessä. Mikäli dataintegraatiot, integraatiovälineidemme laajentaminen ohjelmoimalla ja machine learning kiinnostavat sinua, edellä mainittujen ohjelmointikielien lisäksi Pythonin ja R:n osaaminen on eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä löydät aina kokenutta sparrailuseuraa useista eri tiimeistämme ja työskenteletkin noin 150 ammattilaisemme ja eri asiantuntijatiimiemme kanssa Suomessa ja Ruotsissa. Saat työkavereiksesi alan rautaisia ammattilaisia, joilla on laajaa kokemusta eri teknologioista sekä palvelujen ja ratkaisujen kehittämisestä asiakkaille.

Tarjoamme sinulle lähimmiksi työkavereiksesi lämminhenkisen ja osaavan porukan, jossa sinulla on tiedossa monipuolisia asiakasprojekteja ja ammatillisia kasvumahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa. Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan. Tarjoamme tarvittavat resurssit onnistumiseen: ajantasaiset ja toiveidesi mukaiset työkalut, mahdollisuuden työ- ja vapaa-ajan tasapainoon joustavilla työajoilla ja etätyömahdollisuudella myös normaalioloissa, mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntijuuttasi ja keskittyä omaan asiantuntijatyöhösi, monipuolisen etupaketin, tukea työhyvinvointiin, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen. Kokonaispalkka muodostuu etujen lisäksi palkan kiinteästä osasta ja bonuksesta.

 

Hakuohjeet ja lisätiedot

Haethan tehtävää Linkedin-profiilillasi tai CV:lläsi 24.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Työtä on mahdollista tehdä etänä, mutta toivomme sinun pystyvän matkustamaan asiakkaamme luo, mikäli tarve ilmaantuu. Työntekopaikka on Espoo, tarpeen vaatiessa Lahden sekä Tampereen toimistomme ovat käytettävissäsi. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Tommi Salmi (Vice President, Data & Analytics) numerossa +358 40 555 4440 tai sähköpostitse tommi.salmi@enfogroup.com. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä! 

 

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. enfo.fi 

Contact section

Contact

Contact

Picture

Johanna Lintunen Enfo

Contact

Johanna Lintunen

Area

Careers & HR

Phone

+358 405 204 663