Skip to main content
Open position

Application Developer

Content sections

Image

Planeringsprocess

Text

Kom och joina det bästa team du kan tänka dig!

Vi är övertygade om att våra motiverade, drivna och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda är en stor anledning till framgång. Framgång både på ett personligt plan, som team och i kundprojekt. Varje medarbetare är viktig och har både möjlighet och ansvar att se, analysera och vidareutveckla sig själv och sin omvärld. Enfo har expertkunskapen och engagemanget att lösa framtidens utmaningar.

Till Enfo söker vi nu smarta Full-stackutvecklare med erfarenhet av digital utveckling.

Vi letar efter nyfikna problemlösare som vill arbeta i små innovativa team där vi skapar IT-lösningar för att lösa våra kunders utmaningar. Våra projekt utförs huvudsakligen in-house på våra kontor eller i våra team hos kund.

Du:

 • Får koda, mycket!
 • Får arbeta i ett schysst team som delar med sig och förväntar sig att du delar med dig
 • Känner till och vill lära dig mer om tekniker så som Node.JS, TypeScript, JSON, NoSql, .Net Core, Microservices
 • Känner dig hemma i ramverk och mönster som Vue, Serverless, Angular, React, Require och så vidare
 • Får hänga i molnen, AWS, Azure och GCP
 • Arbeta med Cloud Native Development

Du blir en del av ett sammansvetsat utvecklingsteam eller projektteam, med en teamledare som din närmaste kontaktperson. Teamen arbetar agilt med en tät kommunikation. Du blir inledningsvis tilldelad en fadder och introduceras genom att få sitta bredvid under uppdrag och testa dig fram, eller utbildar dig inför certifieringar inom AWS, Azure eller GCP. Efter introduktionen kommer du arbeta relativt självgående i kundprojekt som innebär stort ansvar och kundkontakt.

Vi organiserar varje månad Hackathons och Cloud-kompetensluncher och varje år reser delar av vår personal till vårt partnerföretag på Filippinerna och till ett av de stora molnföretagens konferenser utomlands. Som om inte det vore nog, kanske vill du gå med i frukostklubben, eller varför inte aktivitetsgruppen?

Vem är du?

Du är en nyfiken problemlösare som trivs bäst i en varm och vänlig atmosfär med inspirerande kollegor. Du delar med glädje med dig och ber om hjälp när du behöver. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Eller inte. Om så inte är fallet, förväntar vi oss att du är full av nyfikenhet och taggad på att utvecklas inom området. 

Vi vill gärna att du:

 • Ler igenkännande när du läser vår beskrivning ovan
 • Du är flexibel och nyfiken, du vill hela tiden hitta nya sätt att effektivisera och automatisera så många delar i projekten som möjligt
 • Du uppskattar variation och kan arbeta såväl i uppstartsprojekt (PoCs) som längre projekt
 • Som oss förstår att tålamod är en dygd, speciellt inom problemlösning
 • Är en schysst och trevlig person

Enfo är ett företag som bygger på specialiserade team med stöd av en stor och trygg organisation. På det sättet får vi det bästa av två världar och vi värderar våra medarbetares engagemang högt. Vi utvecklar våra kundrelationer till starka partnerskap och på vår resa siktar vi på att utvecklas både som människor, team och organisation. Genom att erbjuda innovativ IT, digitala affärslösningar och genom att vara hjälpsamma och framåtblickande hjälper vi kunden att realisera sin strategi.

Tveka inte, ansök!

 

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

Matilda Krantz

Contact

Matilda Krantz

Area

Careers & HR

Phone

+46 768 545 406