Skip to main content
Open Position

Business Consultant - Erfarna & Drivna Pionjärer till Enfo

Content sections

Image

Image

Enfo Meeting

Contact section

Contact

Text

Bakgrund

Enfo har nyligen startat upp affärsområdet Business Consulting och fortsätter nu att växa med ytterligare två erfarna och drivna businesskonsulter omgående.

Hur skulle du känna om du fick vara med och forma ett nystartat affärsområde såväl som att utveckla våra kunders verksamhet ? Medlemmarna i teamet kommer ges möjligheter att bidra med sin långa erfarenhet för att tillsammans skapa något fantastiskt ihop inom Enfo. Vi ser mycket goda möjligheter att sätta stort avtryck på både verksamheten och marknaden. Du kommer att sitta i moderna och ljusa lokaler mitt i hjärtat av Göteborg på Vallgatan 30 med drygt 300 specialister och kollegor.

Arbetsuppgifter, Framtid och Vision ?

Du kommer att få arbeta konsultande ute hos kund med bl.a advisory, strategi, planering och problemlösning inom ramen för kundens verksamhet. Du kommer att få utveckla och hjälpa våra kunder samt möjliggöra affärsmöjligheter för Enfos olika specialistområden. Som medlem i ett dynamiskt och affärsutvecklande team kommer du även att få insyn i Enfos strategiska affärsutveckling övergripande. Din första tid på Enfo handlar om att lära känna teamet, affärsstrategier, kunder och övriga stakeholders. Du kommer att ha sett över leads och opportunities samt börjat agera på dessa i uppdrag, där du hjälper våra kunder att utveckla sin verksamhet.

Vad bör jag ha med mig för att lyckas i rollen ?

Vi tror att du minst har en Kandidatexamen inom IT eller Business Administration. Vidare har du en riktigt lång och bred erfarenhet från IT relaterad linjeverksamhet samt IT- konsulterfarenhet. Alternativ har du lång erfarenhet av business consulting. Du känner dig helt bekväm i att gå in i kundens verksamhet för att kravställa & utföra utifrån verksamhetens behov. Vi tror att du kommer lyckas bäst hos oss när du är självgående, nätverkande, drivande och gillar att utveckla både människor och affär. Din förmåga inom affärsutveckling är mycket viktig då vi arbetar enligt Leads to Cash metoden. Resor kan förekomma.

Meriterande

  • Projektledarerfarenhet & Certifiering
  • Teamledarerfarenhet
  • Affärsutveckling / Lösningsförsäljning
  • Inköpserfarenhet
  • Upphandlingserfarenhet

Varför arbeta på Enfo ?

Enfo erbjuder en utvecklande arbetsplats där vi värderar worklife balance högt. För oss innebär det att du har kul på jobbet, är stolt över det du gör och har stor frihet när det kommer till hur och var du vill jobba. Utöver det har vi andra trevliga förmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag, utökad föräldrapenning, pensionsrådgivning och möjlighet till kompetensutveckling på arbetstid. Vi har kul och varierande aktiviteter i vår wellness-klubb och äter måndagsfrukost ihop!  Vi är en värdestyrd nordisk organisation där samarbete, tillit, expertis, och kontinuerlig utveckling är ledord. Vi tror att du Första tiden, upplever en positiv förändringsöppen energi i företaget. Enfo är ett företag med 900 anställda, varken för stort eller litet. Vi tror att det kommer kännas mycket spännande att få vara med om denna satsning som företaget gör och som kommer att föra med sig massa positiva effekter. Du kommer att få arbeta med mellanstora till stora bolag i tidiga skeden med att nå bra strategiska IT resultat och med mycket goda möjligheter att påverka Enfos interna verksamhet.

Gillar du det du läser? Då tycker vi att du ska låta oss veta det så att vi kan inleda en givande diskussion om din framtid redan idag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Picture

Image

Dorotea Gawek

Contact

Dorotea Gawek

Area

Careers & HR

Phone

+46 733 167 186