Skip to main content
Internship

Business Intelligence Internship

Content sections

Image

pingis

Text

Är du nyfiken på hur det är att jobba i en av Sveriges starkaste Analytics-organisation på ett av nordens största IT-konsultbolag? Och vill du prova på en ledande roll där du hjälper kunder lösa problem de inte visste de hade? Nu söker vi dig som är studerar BI och har praktik inkluderat i dina studier under våren 2020.

En LIA-plats hos oss innebär att bli en del av ett av våra kundteam där du kommer att jobba med allt från att lösa knepiga kodproblem till att sitta i möten med kund och diskutera verksamhetsfrågor som en Business Intelligence-lösning kan svara på.

Du som söker
För att trivas hos oss ser vi att du är en driven, självständig och nyfiken person med ett stort teknikintresse. Vi tror att du är öppen för att lära dig nya saker och du räds inte nya utmaningar. Du är en kvalitetsmedveten person som gillar att ta initiativ på jobbet och du tar stort ansvar för det du levererar. 

Ett krav är att du går en eftergymnasial utbildning inom Business Intelligence. Då detta är ett oavlönat praktikuppdrag behöver du vara CSN-berättigad.

Tveka inte – sök!

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

Lina Apelberg

Contact

Lina Apelberg

Area

Careers & HR

Phone

+46 709 710 328