Skip to main content
Open position

Cybersecurity konsult

Content sections

Data_driven_business_transformation

Text

Triggas du av att ligga steget före och stoppa cyberkriminella? Trivs du i rollen som rådgivare, önskar jobba nära kund samt vara med på hela kundresan – från införsäljning till definition, genomförande av cybersäkerhetstrategier och proaktivt upprätta och implementera säkerhetsfunktionalitet?

Om svaret är JA kan detta vara din chans att ta en nyckelposition i vårt Cybersäkerhetsteam.

Cyberhot ökar dramatiskt och behovet av spetskompetens efterfrågas av våra kunder. Därav önskar vi fortsätta att växa vårt team inom säkerhet med en senior Cybersecurity konsult.

Vårt team, ett gäng av passionerade kollegor arbetar tätt ihop tillsammans med våra kunder för att definiera säkerhetsstrategier samt skapa och implementera proaktiv säkerhetsfunktionalitet. Genom vår expertis och ett arbete mycket nära våra kunder påverkar vi hur säkerhetsmarknaden utvecklas.

Enfo är ett välrenommerat nordiskt företag inom datadriven affärstransformation med över 900 anställda och ett brett utbud av specialister och teknologier. Bredden ger oss unik möjlighet att arbeta djupare och närmare för bättre kundlösningar och värde. Det kundrelaterade tillvägagångssättet tillsammans med kundsamverkan är vår själ och något som vi verkligen är stolta över.

Hur ser rollen ut?

Du kommer bli en viktig nyckelspelare som kommer leda, verka rådgivande samt genomföra analyser inom säkerhetsrelaterade områden, ofta med en begränsad ledning vilket innebär stor frihet under ansvar. Du får också chansen att våra med och påverka en tillväxtresa – definiera möjligheter, nya tjänster och verka som mentor för yngre talanger.

Vad krävs för att nå framgång i denna roll:

  • Du brinner för att stötta våra kunder i att ta fram och förvalta en hållbar cybersäkerhetsstrategi. 
  • Du har lång erfarenhet, taktiskt och strategisk inom cyber- och informationssäkerhetsområdet och trivs i rollen som rådgivare - är en pedagogisk och kompetent kommunikatör. Har genomfört utredningar inom informationssäkerhet, riskhantering och ramverk. Samställt beslutsunderlag och analyser.
  • Du är självgående, driven och trivs i en införsäljande roll. Innehar en stark profil inom området och har ett välutbyggt nätverk.
  • Du är en energisk person som tillför energi till teamet och bistår i utvecklingen av kollegor inom och utanför det egna teamet. 

Varför Enfo?

Enfo Cybersecurity Services är inte "ännu en SOC leverantör" !

Vårt uppdrag är att göra skillnad genom rådgivning inom risk och säkerhet, arbeta evidens-baserat med strategier för att försvara de viktigaste förmågorna i ett företag samt verka med gedigen expertis för att skydda våra kunders verksamhet mot cyberhot och intrång.

Enfo har starka kundrelationer och du kommer att kunna bygga vidare på detta förtroende genom att samverka med våra övriga leveranser med ett fokus på det värde som våra leveranser ger.

Det finns ett stort mått av entreprenörsanda, slutförandementalitet samt respekt för komplexiteten i de tjänster och lösningar som vi erbjuder marknaden.

Vad vi erbjuder

  • En värdebaserad kultur som är engagerad, kul och energisk
  • En organisation som stödjer Worklife balance
  • Konkurrenskraftig ersättning
  • Omfattande förmånspaket
  • Fortbildning - kurser och ersättning för certifiering
  • En arbetsmiljö som främjar professionell utveckling

Vi jobbar med följande områden/teknologier:

Cybersecurity governance & risk management assessment,  implementation of cybersecurity , IT-Security Architecture & Design, Operational Technology / ICS & SCADA, Incident response & Forensics, Security Assessment and Testing, Vulnerability Management, Cloud Security, Technical Project management, CISM, CRISC, CISSP, CISA, ISACA, L-SEC, ISF, ISO 2700x, ISF, NIST, WebTrust, OWASP, COBIT, GDPR/GAPP, Infrastructure Testing & Validation, Secure Communication & Cryptography, Swedish MSB & NIS security regulations, CISO, Information Security Management.

Vi ser framemot din ansökan!

Contact section

Contact

Contact

Picture

Jens Howander

Contact

Jens Howander

Area

Care

Phone

+46 733 657 712