Skip to main content
Open position

Data & Analytics consultant, Planning solutions

Content sections

Data & Analytics consultant, Planning solutions, Enfo

Text

Haluatko yhdistää työssäsi saumattomasti liiketoiminnan ja talouden ymmärrystäsi ja teknistä osaamistasi? Asiakasprojektiemme kasvun myötä palkkaamme asiantuntijatiimiimme datasta ja analytiikasta syttyvän planning-konsultin liiketoiminnan ja talouden suunnittelujärjestelmien suunnittelu- ja implementointiprojekteihin Espooseen.

Mistä on kyse

Liityt Enfon Information Management -yksikköön, jonka asiantuntijoilla on pitkä kokemus analyyttisista sovelluksista ja joille laajojen datamassojen käsittely ja hallinta on arkipäivää. Ratkaisujamme käytetään laajasti erikokoisissa organisaatioissa suurista keskisuuriin läpi eri toimialojen. Planning-tiimissä kehitämme ja implementoimme suunnittelujärjestelmiä talouden suunnitteluun, operatiiviseen liiketoiminnan suunnitteluun, tavoitteiden mallintamiseen tai mihin tahansa laskennan mallintamista vaativaan tarpeeseen. Esimerkkejä talouden puolella ovat erilaiset budjetointi- ja ennustejärjestelmät, ja liiketoiminnan puolella esimerkiksi erilaiset myynnin ja tuotannon suunnittelujärjestelmät. Varsinaisten implementointiprojektien lisäksi toimitamme asiakkaillemme myös jatkuvaa konsultointia ja tukipalveluita.

Information Management -yksikön tiimirajat ovat matalat, ja yhdessä AI-tiimimme kanssa mietimme uusia tuulia suunnitteluun mm. machine learning- & optimointimallien avulla. Kehityksen kärjessä oleminen on meille tärkeää ja panostammekin arvojemme mukaisesti jatkuvaan kehitykseen.

Löydät aina kokenutta sparrailuseuraa useista eri tiimeistämme ja työskenteletkin noin 150 informaationhallinnan ammattilaisemme kanssa Suomessa ja Ruotsissa. Espoon toimiston planning-tiimissä saat kollegaksesi kymmenen rautaista ammattilaista, joilla on laaja kokemus eri teknologioista sekä kokemusta palvelujen ja ratkaisujen kehittämisestä asiakkaillemme.

Miltä onnistuminen näyttää

Työskentelet meillä useimmissa projekteissa kokeneen työparin tai tiimin tukemana. Työviikkosi ovat monipuolisia ja vaihtelevia: esimerkiksi alkuviikosta voit työskennellä pari päivää asiakkaan tiloissa ja rakentaa uusia suunnittelumalleja ja -järjestelmiä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja taas loppuviikosta työskentelet toisen asiakkuuden ja toisen suunnitteluteknologian parissa. Tiimi- ja asiakastyöskentelyn lisäksi teet myös itsenäisesti suunnittelu- ja kehitystyötä, ratkot mahdollisesti tukitikettejä, palaveeraat muun planning-tiimin kanssa ja osallistut yksikön tilaisuuksiin sekä koulutuksiin.

Teknisenä planning-konsulttina tuotat asiakkaalle lisäarvoa hyvän teknisen osaamisen ja/tai prosessituntemuksen kautta yhtenä osaavan projektitiimin jäsenenä. Löydät tekniset ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja pystyt oma-aloitteisesti tarjoamaan asiakkaan tarpeisiin istuvia ratkaisuehdotuksia. Myös tässä työssä tärkeä menestymisen työväline on asenne – olet osa tiimiä, joka on yhtä kuin tekijöidensä osaamisen, yhteistyön ja työn ilon summa.

Tunnistatko itsesi?

Pärjäät planning-konsulttina parhaiten, mikäli olet kartuttanut ymmärrystä talouden ja liiketoiminnan prosesseista esimerkiksi opiskeluiden tai työkokemuksen myötä vaikkapa kontrollerina tai vastaavana. Toivomme sinulta myös IT-osaamista tai vahvaa kiinnostusta siihen: olet voinut työskennellä esimerkiksi järjestelmäkehitysprojektissa, järjestelmien pääkäyttäjänä, tai syventänyt tietotekniikkaymmärrystäsi opintojen kautta (esim. data-analytiikka, ohjelmointi, tietokannat). Eduksesi on ehdottomasti myös talouden ja liiketoiminnan suunnittelu- ja järjestelmäkokemus – edustamamme järjestelmät ovat Anaplan ja IBM Planning Analytics, mutta arvostamme kokemusta kaikista suunnittelujärjestelmistä. Roolia ja vaatimustasoja voidaan muotoilla osaamisesi ja toiveidesi suuntaisesti.

Olet aidosti innostunut työskentelemään liiketoimintalähtöisissä projekteissa, joissa saat rakentaa ja olla mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoiminta-caseja. Onnistumisen mittari löytyy asiakkaista: tyytyväiset asiakkaat, joiden kanssa kehitämme asioita pitkäjänteisesti, ovat tärkein mittarimme. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

Miksi tämä rooli voisi olla seuraava siirtosi

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle uskottavat resurssit onnistumiseen, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Heräsikö kiinnostuksesi? Aloita haku rekrytointijärjestelmämme & apply-painikkeen kautta, haethan viimeistään 5.3.2021 mennessä. Keskustelemme jatkuvasti kiinnostavien ehdokkaiden kanssa, joten yhteyttä kannattaa ottaa heti mahdollisuuden tullen.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Satu Pitkänen (Vice President, Planning) numerossa +358 50 506 3764. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!

Contact section

Contact

Contact

Picture

person default image

Contact

Satu Pitkänen

Area

Information management

Phone

+358505063764