Skip to main content
Open position

DevOpskonsult Analytics

Content sections

Devops_analytics

Text

Arbetar du idag med förvaltning eller utveckling inom Analytics eller annat kringliggande område? Är en problemlösare ut i fingerspetsarna? Trivs med att arbeta nära kund och har en förmåga att skapa starka kundrelationer? Då kanske du är den vi söker till vårt Analytics DevOps team! 

Vårt Analytics team eller som vi ser det – familj, består av ett gäng ambitiösa kollegor som arbetar ihop för att erbjuda våra kunder värdeskapande lösningar där data står i centrum. Genom vår gemensamma passion och expertis påverkar vi hur branschen utvecklas.

Enfo är ett välrenommerat nordiskt företag inom datadriven affärstransformation med över 800 anställda och ett brett utbud av specialister och teknologier. Bredden ger oss unik möjlighet att arbeta djupare och närmare för bättre kundlösningar och värde. Det kundrelaterade tillvägagångssättet tillsammans med kundsamverkan är vår själ och något som vi verkligen är stolta över. 

Hur ser rollen ut?  

Du kommer att utgå från vårt centrala kontor i Göteborg. Vi har en generös remote work policy som tillåter att en stor del av arbetet sker från hemmakontoret. Arbetet utförs främst mellan 8-17 med viss möjlighet till flexibilitet. När vi inte jobbar hemifrån erbjuds en flora av sociala aktiviteter på och så väl utanför jobbet – gemensamma frukostar, afterwork och diverse wellness-aktiviteter är bara några exempel. Göteborgskontoret präglas av en stark framåtanda och där kollegorna tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet.  

Arbetet kommer att bestå av konsultande där du tillsammans med dina kollegor jobbar i teamleveranser remote mot kund med att erbjuda support i form av förvaltning, drift och viss utveckling. Du arbetar mot ett flertal kunder samtidigt och prioritering mellan incidenter och kunder är en viktig del av arbetet.

Vårt mål är att du ska kunna växa hos oss, det finns fina utvecklingsmöjligheter, seniora kollegor att lära sig av och många spännande tekniker inom Analytics men även kringliggande områden.

                                                                                             

Vad krävs för att nå framgång i denna roll: 
 

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning.  
 • Du är en problemlösare av rang - van vid att ta dig an okända lösningar/miljöer på ett strukturerat sätt, dvs vet hur man letar sig bakåt i kedjan (reverse enginering kopplat till laddflöden, kod, processering) för att hitta root cause till incidenter och problem, förståelse för kod.
 • Van vid att hantera applikationer med fokus på back end på SQL server eller liknande.
 • Erfarenhet av förvaltningsarbete – ärendehantering (gärna ITIL), skriva knowledge baseartiklar / dokumentation.
 • Erfarenhet av att jobba med felsökning kopplat till infrastruktur.
 • Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i det vardagliga arbetet 
 • Som person har du ett stort kundfokus, är kommunikativ och flexibel i ditt förhållningsätt till arbetet. Du sätter laget framför jaget - ditt teams framgång är din framgång.
 • Du är ansvarstagande, målmedveten i kombination med en gnutta envishet – arbetar strukturerat för att generera lösningar med fokus på kundvärde. 

 

Varför Enfo?  

Vi erbjuder det bästa av båda världar – en miljö präglad av entreprenörskap, flexibilitet, högt till tak och möjlighet att påverka beslut kännetecknat ett litet bolag i kombination med 800 kompetenta kollegor och muskler likt ett storbolag. Samt inte minst mycket frihet och stora möjligheter att påverka din vardag. 

Vår kundportfölj består av framför allt storbolag i Norden med minst 250 anställda och uppdragen spänner över en rad olika verksamhetsområden och tekniker. 
 

Vad vi erbjuder  

 • En värdebaserad kultur som är engagerad, kul och energisk 
 • En organisation som stödjer Worklife balance 
 • Konkurrenskraftig ersättning
 • Omfattande förmånspaket 
 • Fortbildning - kurser och ersättning för certifiering 
 • En arbetsmiljö som främjar professionell utveckling 

 

Vi arbetar med följande tekniker och områden:

Molnplattformar: Azure

On-prem plattformar: Microsoft Server

Tjänster: Data warehouseing, Azure Synapse, Azure Data Factory,Azure Data Bricks Azure Functions, Data Lake, Logic Apps, T-SQL, SQL Server, SSRS, SSAS, SSIS, PowerBI, QlikView, QlikSense, nPrinting, IBM CA, IBM PA, PowerShell

Contact section

Contact

Text

 

 

Contact

Picture

Ellen Forsgren Enfo

Contact

Ellen Forsgren

Area

Careers & HR

Phone

+46 768 94 96 18