Skip to main content
Internship

Fullstack Developer Internship

Content sections

Text

Enfo har tagit fram ett unikt AWS-projekt och söker två taggade praktikanter – sök ensam eller med en kompis!

Nyfiken på hur det är att jobba med den senaste tekniken inom cloud-utveckling på ett av nordens största IT-konsultbolag? Nu söker vi dig som är studerar till Fullstackutvecklare JavaScript/TypeScript och har praktik inkluderat i dina studier under våren 2020

Om projektet

Ni kommer att ta över ett internt POC-projekt som ska byggas med Serverless och Angular i AWS. Det är upp till er att planera projektet, skapa applikationen och lära er de ramverk, tjänster och verktyg som krävs. Timmar och delmoment är redan estimerade, och ni kommer få ta del av de processer och system som finns till förfogande på ett internationellt konsultföretag. Enfos specialister inom utveckling och AWS-molnet ser till att ni får den hjälp ni behöver utan att det blir för enkelt.

Du som söker

För att trivas hos oss ser vi att du är en driven, självständig och nyfiken person med ett stort teknikintresse. Vi tror att du är öppen för att lära dig nya saker och du räds inte nya utmaningar. Du är en kvalitetsmedveten person som gillar att ta initiativ på jobbet och du tar stort ansvar för det du levererar. 

Ett krav är att du går en eftergymnasial utbildning inom fullstack med inriktning JavaScript/TypeScript. Då detta är ett oavlönat praktikuppdrag behöver du vara CSN-berättigad.

Tveka inte – sök!

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

Matilda Krantz

Contact

Matilda Krantz

Area

Careers & HR

Phone

+46 768 545 406