Skip to main content
Open position

HR & Facility Coordinator

Content sections

Talousasiantuntija

Text

Nautitko asioiden organisoimisesta ja haluat kehittyä HR-ammattilaiseksi? Palkkaamme HR & Facility-koordinaattorin vakituiseen työsuhteeseen Enfon People & Culture -tiimiimme Kuopion toimistolle.

 

Mistä on kyse?

HR & Facility-koordinaattorina pääset varmistamaan työntekijöidemme arjen sujuvuuden, ja työskentelet tiiviisti People & Culture -tiimin sekä esihenkilöidemme tukena. Roolissasi huolehdit monipuolisista hallinnollisista ja työsuhteen elinkaareen liittyvistä HR-tehtävistä, kuten HR-järjestelmien tietojen ylläpidosta, palkanlaskennan materiaalien koostamisesta ja henkilöstöraportoinnista. Huolehdit osana tiimiä käyttämiemme järjestelmien edelleen kehittämisestä, ja toimit myös tiettyjen järjestelmien osalta pääkäyttäjänä. Olet mukana henkilöstötapahtumien järjestelyissä, ja vastaat muista monipuolisista henkilöstön viihtyvyyteen liittyvistä käytännön tehtävistä. Lisäksi vastuullasi ovat Kuopion toimiston tila-asiat, kuten tarviketilaukset ja tilojen sekä laitteiden toimivuuden varmistaminen.

Tulet osaksi pohjoismaista People & Culture -tiimiämme, ja saat työkavereiksesi 9 ammattilaista Ruotsista sekä 6 Suomesta. Pääkonttorillamme Kuopion toimistolla sinulla on tukenasi yksi HR-kollega sekä tietysti lukuisia asiantuntijoitamme ja esihenkilöitämme.

 

Mitä etsimme?

Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokemusta kartuttanut HR-ammattilainen – joka tapauksessa saat tehtävääsi ja organisaatioon kattavan perehdytyksen. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hyvät organisointitaidot ja nautit siitä, että useampi pallo on ilmassa samaan aikaan. Organisointikyvyn lisäksi järjestelmällisyys ja mahdollisimman tarkka työote on olennainen osa arkeamme. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja haluat jatkuvasti pysyä tietoisena HR-alan uusista tuulista.

Tiimimme tekee sujuvaa yhteistyötä liiketoimintajohdon ja esihenkilöiden, muiden asiantuntijatiimien sekä kaikkien enfolaisten kanssa. Uusia asioita tulee jatkuvasti eteesi ja näin ollen olet valmis oppimaan jatkuvasti uutta ja tuomaan oman panoksesi toimintatapojemme kehittämiseen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit työskentelystä erilaisten sidosryhmien kanssa. Työssäsi tulet käyttämään paljon erilaisia tietojärjestelmiä, joten kyvykkyys uusien järjestelmien omaksumiseen on välttämättömyys tehtävässä onnistumiseksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Työmme suola on ihmiset, eli People & Culture -tiimin kollegat sekä kaikki enfolaiset, joiden kanssa teemme töitä – hyvä yhteishenki on meille tärkeintä ja vaikeatkin tilanteet hoidetaan aina yhdessä. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin, josta löydät aina tarvittaessa sparrailuseuraa ja tukea päivittäiseen työhösi. Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja jossa pääset edelleen kehittymään ja haastamaan itseäsi ammatillisesti. Tarjoamme tarvittavat resurssit onnistumiseen: ajantasaiset ja toiveidesi mukaiset työkalut, mahdollisuuden työ- ja vapaa-ajan tasapainoon, mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntijuuttasi ja keskittyä omaan asiantuntijatyöhösi, monipuolisen etupaketin, tukea työhyvinvointiin, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

 

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kuulostaako hyvältä? Haku tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, jätäthän hakemuksen viimeistään 26.9.2021. Suosittelemme hakemista mahdollisimman pikaisesti, sillä teemme palkkauspäätöksen heti sopivan osaajan löytyessä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään tuleva kollegasi Anne Himmanen (HR Business Partner) 16.9. klo 14–17 ja 22.9. klo 14 – 16 numerossa +358 40 756 1124 tai sähköpostitse anne.himmanen@enfogroup.com. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!

 

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 800 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. enfo.fi

 

Contact section

Contact

Contact

Picture

Johanna Lintunen Enfo

Contact

Johanna Lintunen

Area

Careers & HR

Phone

+358 405 204 663