Skip to main content
Open position

Integration Developer

Content sections

Image

2019-04-29-Enfo-web-068.jpg

Text

Oletko työskennellyt integraatioiden, API- ja pilviratkaisujen parissa ja haluat laajentaa osaamistasi entisestään? Haluatko kehittyä ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa päivittäiseen tekemiseesi ja projekteihisi? Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen integraatiokehittäjän osaavaan ja rentoon asiantuntijatiimiimme Espoon, Kuopion tai Lahden toimistollemme.

MISTÄ ON KYSE

Dataa on kaikkialla, mutta asiakkaamme kaipaavat yleensä tukea reaaliaikaisen datan keräämisessä, jäsentämisessä ja hyödyntämisessä – tämä edellyttää oikeita tietoja oikeaan aikaan ja erityisesti oikeassa paikassa. Enfon 200 integraatioammattilaista konsultoivat asiakkaitamme päivittäin tehokkaampien integraatioratkaisujen toteuttamisessa.

Integraatiokehittäjänä työskentelet tärkeässä roolissa monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Toimitamme asiakkaillemme pilviratkaisuja siirtämällä aiempia laajoja integraatioympäristöjä pilveen ja muutenkin modernisoimme asiakkaidemme integraatio- ja API-ratkaisuja tarkkaan valikoitujen työkalujen kera. Integraatioprojektien lisäksi konsultoimme asiakkaitamme jatkuvasti erilaisissa integraatioratkaisussa ja huolehdimme ympäristöjen ylläpidosta ja pienkehityksestä. Työskentelet korkeintaan kolmessa projektissa kerrallaan ja projektien kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta puoleen vuoteen.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Toteutamme integraatioita mm. näiden työkalujen avulla:

  • IBM, MuleSoft, Azure Logic Apps, Microsoft BizTalk, Tibco & Axway
  • XML, JAVA, .NET, SOAP/REST, JSON
  • Azure, AWS ja IBM Cloud

Tuemme sinua myös toiveidesi mukaan uusiin teknologioihin syventymisessä käytännön työskentelyn, vaihtelevien asiakasprojektien, sparraamisen ja koulutusten avulla. Liityt parinsadan integraatioammattilaisemme joukkoon, joten löydät aina takuuvarmasti sparrausseuraa kinkkisiinkin tilanteisin.

Lähtökohtaisesti työskentelet valitsemassasi Enfon toimipisteessä ja tarvittaessa tuemme myös etätyöskentelyä. Asiakaskäyntejä on tyypillisesti luvassa muutaman kerran kuukaudessa. Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria pohjoismaisia yrityksiä, tutustu pariin asiakascaseemme täällä: ESAB & Savon Voima.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Arvostamme, että sinulla olisi vähintään muutama vuosi kokemusta ainakin joistain ylempänä mainituista työkaluista. Toivomme myös, että teknisen osaamisen lisäksi sinulta löytyy paloa työskennellä konsultoivalla otteella asiakkaidemme parissa. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

Tässä vaiheessa työuraasi haluat päivittää tai laajentaa integraatioiden osaamistasi ja virkistää itseäsi uudella työyhteisöllä, jossa ammattitaitoasi tarvitaan ja hyödynnetään. Pidät todennäköisesti tärkeänä myös työn ja yksityiselämän sujuvaa yhteispeliä ja haluat työskennellä kasvuorganisaatiossa, joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit onnistumiseen.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Tarjoamme sinulle monipuolisen etupaketin, joustavat työajat, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako sinun jutultasi? Haku tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 6.10.2019 mennessä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies, Petri Kiviaho numerossa +358 40 764 7827 tai sähköpostitse petri.kiviaho@enfogroup.com.

Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä ja asiakashankkeistamme, joten ethän epäröi olla yhteydessä!

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

Petri Kiviaho

Contact

Petri Kiviaho

Area

Applications

Phone

+358 407 647 827