Skip to main content
Integration Developer Biztalk / Azure

Integration Developer Biztalk / Azure

Content sections

Image

2019-04-29-Enfo-web-068.jpg

Text

Är du bra på Azure eller Biztalk och redo för nästa steg i karriären? Eller du kanske har jobbat ett par år med integration och vill bredda dig och lära dig nya tekniker? Vill du utvecklas på ett företag där du har stora möjligheter att påverka din vardag och dina projekt? Då är vi intresserade av att prata med dig!

Hos oss kommer du få arbeta i ett dedikerat team med integrationsutvecklare och integrationsarkitekter ute hos kund eller inhouse. Vi har en stor erfarenhet av systemintegration inom teknikområden som Azure, Microsoft BizTalk, IBM, TIBCO, MuleSoft samt AWS. Vi erbjuder en utmanande arbetsplats med spännande kunduppdrag där du själv är med och formar den roll du vill ha - med oss kommer du att växa!

Vi jobbar i nära samarbete med våra kunder så för att trivas hos oss behöver du vara service minded, ha en positiv inställning och ett ständigt driv att vilja utvecklas. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet och behärskar utvecklingsspråk och teknologier som Biztalk, .NET och C#. Har du dessutom arbetat med Azure Logic Apps eller andra Microsoftrelaterade integrationsteknologier är detta meriterande.

På Enfo har du möjlighet att:

  • Arbeta teambaserat i spännande kunduppdrag
  • Bygga nya leverans- och affärsmodeller
  • Utveckla dig inom den senaste tekniken
  • Delta på olika event på Enfo eller hos våra partners
  • Om du vill, driva workshops hos våra kunder
  • Fördjupa dig inom integration eller byta till ett annat specialistområde för att bredda din kompetens

Vi har vårt kontor i centrala Göteborg där vi inte bara jobbar utan även ägnar oss åt roliga aktiviteter i vår Wellnessklubb och äter måndagsfrukost ihop. Hos oss hittar du förutom kompetenta kollegor och högt till tak även flexibla arbetstider och andra trevliga förmåner som vi gärna berättar mer om.

Vi ser fram emot din ansökan!

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

Dorotea Gawek

Contact

Dorotea Gawek

Area

Careers & HR

Phone

+46 733 167 186