Skip to main content
Open position

Integration Developer - Mulesoft

Content sections

Mule_integration_developer

Text

Vi letar efter dig som har en stor passion för integration, gillar att dela din kunskap och vill bli en del av ett härligt team. Är du erfaren inom integration och intresserad av att lära dig mer om Mulesoft? Då är du varmt välkommen till att bli en del av oss!  

Som Integrationsutvecklare kommer du få möjligheten att hjälpa våra kunder med deras integrationsutmaningar. Vi jobbar ofta i DevOps team där du tillsammans i gruppen jobbar med allt från strategi, krav, design, test, utveckling, drift och underhåll. Våra kunder är allt från små, medelstora till enterprise kunder. 

På Enfo har vi över 20 års erfarenhet inom systemintegration och är idag ledande i Norden med över 200 experter. Hos oss får du chansen att arbeta med de bästa! Och om inte det vore nog – får du på köpet även 900 kollegor inom närliggande områden så som säkerhet, analytics och cloud. Allt detta möjliggör en unik leverans till våra kunder och en frodande miljö att arbeta i. 

 

Under de tre första månaderna:  

  • Designar och implementerar APIer som möter kundernas behov  

  • Arbetar med integrations- och API specialister i lärande miljö  

  • Lär känna ditt team och ni vet hur ni tillsammans kan leverera kundnytta  

  • Bygger förtroende både hos kund och inom teamet 

  • Arbetar med automatisering av repeterbara processer  

För att nå framgång i denna roll tror vi att du: 

  • Har en bakgrund som integrationsutvecklare och gärna med erfarenhet av Mulesoft  

  • Har erfarenhet i Micro- och API services  

  • Har designat integrationslösningar on-premise, i hybrider och i Cloud 

  • Har kunskap i XML, WSDL, JMS, XSLT, SOAP, OAS och REST  

  • Har god kunskap i svenska och engelska språket  

Rollen förutsätter god samarbets- och kommunikationsförmåga, du kommer jobba i team och ha nära kundkontakt. Vi värdesätter nyfikenhet och en vilja att ständigt utveckla sig och lära nytt i en kombination med att vara flexibel och problemlösande med kundnöjdhet och affärsfokus som ledstjärna. Vi erbjuder en balans mellan frihet under ansvar samtidigt som du alltid får det stöd som du behöver för att lösa dina uppgifter.   

 

Varför Enfo? 

Enfo är ett nordiskt IT-konsultbolag som möjliggör kunders datadrivna utveckling. Vi tror inte bara att det handlar om vad du gör – utan också hur du gör det. Vi erbjuder genuin omtanke och möjligheten att ta ägandeskap över våra kunders affärstransformation som om det vore vår egen. Vi både bygger och driver digitala lösningar – stöttar våra kunder i att bemästra komplexa plattformar, applikationer och nya digitala lösningar.   

På Enfo kommer du få uppleva ett öppet klimat med kunniga och drivna experter. En miljö präglad av entreprenörskap, flexibilitet och självklart högt i tak. Vi erbjuder dig utmaningar, personlig utveckling och möjligheter att växa. Vi tror på att sharing is caring och hos oss är alla välkomna. Hos oss har vi en sund balans mellan jobb och fritid. Vi har alltid kul tillsammans med tex gemensam frukost, AW och wellness aktiviteter. Vi på Enfo värderar högt att ha roligt tillsammans, både i och utanför kundleveransen, och därför tror vi att du kommer trivas.  

Vår kundportfölj består av framför allt storbolag i Norden med minst 250 anställda och uppdragen spänner över en rad olika verksamhetsområden och tekniker. Vi på Enfo vill vara hållbara genom att vara socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvariga i vårt dagliga arbete. Detta återspeglas i våra värderingar, policys och hur vi gör affärer. 

 

Vi erbjuder dig 

 

• En värdebaserad kultur som är engagerad, kul och energisk    

• En organisation som stödjer worklife balance    

• Konkurrenskraftig ersättning    

• Omfattande förmånspaket   

• En arbetsmiljö som främjar professionell utveckling   

 

Låter det intressant? Hör gärna av dig till oss så pratar vi mer!  

Contact section

Contact

Text

 

 

 

Contact

Picture

Ellen Forsgren Enfo

Contact

Ellen Forsgren

Area

Careers & HR

Phone

+46 768 94 96 18