Skip to main content
Open position

IT-Generalisti

Content sections

IT_Generalisti

Text

Me uskomme, että it-alan generalisteissa on tämän maan suurin hukattu rekrytointipotentiaali. 

 

Koskeeko tämä minua?

Oletko sinä yksi näistä, joilla on laaja-alaista osaamista vähän siitä ja tästä teknologiasta, ja kiinnostuksen kohteenasi on vaatimattomasti koko atk? Olet kartuttanut laajasti kokemusta monipuolisista it-alan rooleista, erityisesti infran puolella esimerkiksi palvelimiin, tietoliikenteeseen tai julkisiin pilvipalveluihin liittyen? Olet ehkä ollut IT-päällikkönä, projektipäällikkönä, palvelupäällikkönä tai konsulttina ja kokenut monet liemet.

Mitä useampaan soppaan olet lusikkasi laittanut, sitä paremmin olet ymmärtänyt sen, miten paljon et itse asiassa vielä ymmärräkään. Sinulla on tästä syystä aito halu oppia uutta. Sinua kiinnostaisi työskennellä esimerkiksi vaihtelevissa IT-päällikön rooleissa konsulttina, pre-sales-roolissa hahmotellen asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvaa kokonaisratkaisua tai osallistua it-palvelutarjoajan sisäiseen palvelukehitykseen. Olet ehkä katsellut erinäisiä työpaikkailmoituksia, mutta spesifin työkaluosaamisen peräänkuuluttaminen ja kapea työkenttä ei varsinaisesti puhuttele sinua, ja haahuilet tällä hetkellä väliinputoajana työpaikkailmoittelun ja verkostojen autiossa maassa.

 

Me tarvitsemme sinua!

Me näemme valtavan potentiaalin sinun kaltaisissasi henkilöissä, ja haluamme päästä keskustelemaan kanssasi. Valmista titteliä tai roolia meillä ei ole sinulle tarjota, mutta olemme halukkaita räätälöimään sinulle sellaisen. Tuotamme tällä hetkellä jatkuvia palveluita julkisen pilven, loppukäyttäjätuen, palvelin-infran, tietoliikenneratkaisujen ja ohjelmistorobotiikan alueella, mutta meillä ihmiset tuottavat ratkaisut, eivätkä yksittäiset työkalut. Enfon jatkuvissa palveluissa on liki 300 asiantuntijaa laajalla osaamisella, ja rekrytoimme lisää, koska kasvamme. Tule siis mukaan Enfon voimakkaimmin kasvavaan liiketoimintaan, joukkoon ihmisiä ja määrään projekteja!

 

Yhteenvetona siis…

Etsimme jatkuvien palveluiden liiketoiminta-alueellemme teknisesti laaja-alaisia osaajia, jotka osaavat puhua asiakasta ja jotka pystyvät vetäisemään pikkutakin tai jakun päälle, jos tarve niin vaatii. Ymmärrät, että on vielä paljon, mitä et tiedä, ja haluat oppia. Titteliä tärkeämpää sinulle on, että pääset oppimaan uutta ja käyttämään laajaa osaamistasi täysimääräisesti hyödyksi. Olet ihan tavallinen mukava työkaveri, jonka kanssa asiakkaankin on helppo keskustella.

 

Kiinnostuitko?

Jos jokin tässä puhutteli sinua, ole meihin matalalla kynnyksellä yhteydessä painamalla ’Apply’ viimeistään 30.5.2021 niin jutellaan lisää. Jos hakupainikkeen klikkaaminen jännittää tai mietityttää, lisätietoja antaa meidän ”multipurpose-tool” Jani Rusanen (VP, Solution Architecture & Sales Support) +358447093111   tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@enfo.fi. Janin saa puhelimitse parhaiten kiinni klo 8-9 aamuisin tai klo 16 jälkeen iltapäivisin. Vaihtoehtoisesti voit olla myös yhteydessä Johanna Lintuseen (Talent Acquisition Manager) +358405204663 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@enfogroup.com.   

 

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. 

Contact section

Contact

Contact

Picture

Johanna Lintunen Enfo

Contact

Johanna Lintunen

Area

Careers & HR

Phone

+358 405 204 663