Skip to main content
Open position

Junior Data & Analytics Consultant

Content sections

Image

2019-04-29-Enfo-web-012.jpg

Text

Palkkaamme uransa alkuvaiheessa olevan data- & analytiikkakonsultin kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa. Information Management -yksiköllämme on pitkä kokemus analyyttisista sovelluksista, joissa suurten tietomassojen käsittely ja hallinta ovat arkipäivää. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme tiedonhallinnan ja analytiikan ratkaisuja, jotka palvelevat mahdollistavat monipuolisen tiedon hyödyntämisen suoraan liiketoiminnan tarpeisiin. Valitsemme käyttämämme teknologiat aina asiakastarpeen mukaisesti ja hyödynnämme ratkaisuissamme myös Azure- AWS- ja Google -pilviratkaisuja.

MISTÄ ON KYSE

Työssäsi pääset varmistamaan kollegoidesi tukemana, että asiakkaamme hyödyntävät keräämäänsä dataa mahdollisimman tehokkaasti. Rooliasi voidaan muotoilla omien tavoitteidesi mukaisesti – pääset kasvattamaan asiantuntemustasi asiakasprojekteissamme esimerkiksi tietoarkkitehtuurien, mastertiedon hallinnan, tietomallinnuksen ja tietovarastoinnin parissa. Työskentelet osaavassa porukassa Espoon tai Tampereen toimistoillamme sekä tiimisi kanssa asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla. Työskentelemme suomalaisten ja kansainvälisten keskisuurien ja suurien asiakkuuksien parissa.

Löydät aina kokenutta sparrailuseuraa useista eri tiimeistämme ja työskenteletkin noin 150 ammattilaisemme ja eri asiantuntijatiimiemme kanssa Suomessa ja Ruotsissa. Saat työkavereiksesi alan rautaisia ammattilaisia, joilla on laajaa kokemusta eri teknologioista sekä palvelujen ja ratkaisujen kehittämisestä asiakkaille. Pääset työskentelemään kokeneiden kollegoiden lisäksi myös muiden kehittyvien junior-konsulttien kanssa.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Olet meille oikea junior-konsultti, kun olet aidosti innostunut työskentelemään liiketoimintalähtöisissä projekteissa, joissa saat rakentaa ja olla mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaratkaisuja. Onnistumisesi mittari löytyy kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta dataan sekä aidosta halusta auttaa asiakkaitamme. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

Menestyt roolissa parhaiten, mikäli:

  • Olet opiskellut tiedonhallintaan liittyviä kursseja, tai sinulta löytyy teknistä ymmärrystä esim. järjestelmien kehittämisen puolelta tai ohjelmoinnista
  • Opinnoissasi olet saanut peruvalmiuden relaatiotietokantoihin ja SQL:ään. Lisäksi eduksesi on ymmärrys ETL- tai raportointivälineistä ja pilvipalveluista
  • Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja oppimaan virheistäsi. Ideoit mielelläsi uusia ratkaisuja työkavereidesi kanssa sekä työskentelet kädet savessa asiakasprojekteissa
  • Haluat liittyä lämminhenkiseen ja osaavaan porukkaan, jossa sinulla on tiedossa monipuolisia asiakasprojekteja ja ammatillisia kasvumahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa

MIKSI TÄMÄ ROOLI VOISI OLLA SEURAAVA SIIRTOSI

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle uskottavat resurssit onnistumiseen, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako kiinnostavalta? Aloita haku rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 20.11.2019 mennessä. Keskustelemme jatkuvasti kiinnostavien ehdokkaiden kanssa, joten yhteyttä kannattaa ottaa heti mahdollisuuden tullen.

Kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Terhi Mattila (Vice President, Information Management) numerossa +358 50 376 0241 tai sähköpostitse terhi.mattila@enfo.fi. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!

 

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.

enfo.fi

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

person default image

Contact

Terhi Mattila

Area

Information management

Phone

+358 503 760 241