Skip to main content
Open position

Junior Data & Analytics Consultant

Content sections

Cloud services laptop Enfo

Text

Palkkaamme uransa alkuvaiheessa olevan data- ja analytiikkakonsultin osallistumaan asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen tiedonhallinnan keinoin. Data & Analytics -liiketoiminnassamme on pitkä kokemus analyyttisista sovelluksista, joissa suurten tietomassojen käsittely ja hallinta ovat arkipäivää. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme tiedonhallinnan ja analytiikan ratkaisuja, jotka palvelevat mahdollistavat monipuolisen tiedon hyödyntämisen suoraan liiketoiminnan tarpeisiin. Valitsemme käyttämämme teknologiat aina asiakastarpeen mukaisesti. Suurin osa uusista ratkaisuistamme toteutetaan Microsoft Azure – teknologialla. 

Mitä etsimme?  

Olet meille oikea juniorkonsultti, kun olet aidosti innostunut työskentelemään liiketoimintalähtöisissä projekteissa, joissa saat rakentaa ja olla mukana kehittämässä asiakkaidemme ratkaisuja. Onnistumisesi mittari löytyy kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta dataan, jatkuvaan oppimiseen sekä aidosta halusta auttaa asiakkaitamme. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.  

Menestyt roolissa parhaiten, mikäli:  
  • Opiskelutaustasi on teknis- tai liiketoimintapainotteinen, ja opinnoissasi on vahva fokus esimerkiksi järjestelmien kehittämiseen tai ohjelmointiin 

  • Opinnoissasi olet saanut perusvalmiuden relaatiotietokantoihin ja SQL:ään. Lisäksi eduksesi on ymmärrys ETL- tai raportointivälineistä ja pilvipalveluista  

  • Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja oppimaan virheistäsi. Ideoit mielelläsi uusia ratkaisuja työkavereidesi kanssa sekä työskentelet kädet savessa asiakasprojekteissa  

  • Haluat liittyä lämminhenkiseen ja osaavaan porukkaan, jossa sinulla on tiedossa monipuolisia asiakasprojekteja ja ammatillisia kasvumahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa  

Mistä on kyse? 

Työssäsi pääset kollegoidesi tukemana varmistamaan, että asiakkaamme hyödyntävät keräämäänsä dataa mahdollisimman tehokkaasti. Juniorikonsulttina tehtäviäsi asiakastiimissä voi olla esimerkiksi dataputkien rakentaminen tietolähteistä datalakeen tai tietovarastoon hyödyntäen ELT- tai ETL-työkaluja.  Työviikkoihisi kuuluu käytännön kehitystyön lisäksi yhteistyötä ja erilaisia tapaamisia kollegoiden ja asiakkaiden kanssa.    

Rooliasi voidaan muotoilla omien tavoitteidesi mukaisesti – pääset kasvattamaan asiantuntemustasi asiakasprojekteissamme esimerkiksi tietoarkkitehtuurien, master-tiedon hallinnan, tietomallinnuksen ja tietovarastoinnin parissa. Työskentelemme suomalaisten ja kansainvälisten keskisuurien ja suurien asiakkuuksien parissa.  

Mitä tarjoamme?   

Löydät aina kokenutta sparrailuseuraa useista eri tiimeistämme ja työskenteletkin noin 150 ammattilaisemme ja eri asiantuntijatiimiemme kanssa Suomessa ja Ruotsissa. Saat työkavereiksesi alan rautaisia ammattilaisia, joilla on laajaa kokemusta eri teknologioista sekä palvelujen ja ratkaisujen kehittämisestä asiakkaille. Pääset työskentelemään kokeneiden kollegoiden lisäksi myös muiden kehittyvien juniorkonsulttien kanssa. Meillä työtäsi arvostetaan ja pääset edelleen kehittymään sekä haastamaan itseäsi ammatillisesti. Tuemme sinua uusiin teknologioihin ja työkaluihin syventymisessä käytännön työskentelyn, vaihtelevien asiakasprojektien, koulutuspolkujen ja sertifikaattien suorittamisen avulla.  

Tämän lisäksi tarjoamme tarvittavat resurssit onnistumiseen: ajantasaiset ja toiveidesi mukaiset työkalut, mahdollisuuden työ- ja vapaa-ajan tasapainoon, mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntijuuttasi ja keskittyä omaan asiantuntijatyöhösi, monipuolisen etupaketin, tukea työhyvinvointiin, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.    

Hakuohjeet ja lisätiedot 

Haku tähän tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 3.10.2019 mennessä. Suosittelemme hakemista mahdollisimman pikaisesti, sillä teemme palkkauspäätöksen heti sopivan osaajan löytyessä.  

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työntekopaikka on Espoon, mutta työtä voi tehdä myös etänä. Lisäkysymyksiin sinulle vastaa mielellään Terhi Mattila (Vice President, Information Management) numerossa +358 50 376 0241 tai sähköpostitse terhi.mattila@enfogroup.com. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!  

 

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 800 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. enfo.fi  

Contact section

Contact

Contact

Picture

Johanna Lintunen Enfo

Contact

Johanna Lintunen

Area

Careers & HR

Phone

+358 405 204 663