Skip to main content
Open position

Junior konsult / Integration - Microsoft

Content sections

TAM Manager

Text

Visste du att nästan all data i världen är ny? Mängden data växer exponentiellt och i den här alltmer komplexa världen är det A och O att kunna föra samman data. Det är just insamling, strukturering, nyttjande och delande av data som ligger till grund för de tjänster som framgångsrika företag bygger på. Systemintegration blir viktigare än någonsin - rätt information, i rätt tid, på rätt plats, till rätt kostnad blir är en förutsättning för en hållbar och lönsam verksamhet.  

Nu vill vi erbjuda dig som idag har en relevant IT-utbildning och/eller erfarenhet av systemutveckling/systemintegration att bli en del av denna framtid.  

Enfo är ledande i Norden när det kommer till systemintegration med över 200 integrationsexperter och om inte det vore nog 700 andra kollegor och tillika experter inom kringliggande områden så som säkerhet, analytics och cloud. 

Vi söker dig som vill utforska och specialisera dig inom systemintegration och då framförallt inom Microsoft Azure sfären. 

Vem är du? 

Det viktigaste är att du har ett intresse för IT, innovation och teknik och är en passionerad problemlösare med kunden i fokus. Självklart har du en positiv ådra som genomsyrar ditt driv till att vilja utvecklas. Det krävs att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då detta kommer användas i det dagliga arbetet. Utöver detta tror vi att följande passar in på dig: 

  • Du har en relevant IT-utbildning 

  • Du önskar fördjupa dig inom integration eller byta till ett annat specialistområde för att bredda din kompetens 

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig? 

Vi erbjuder en utmanande arbetsplats med spännande kunduppdrag där du själv är med och formar den roll du vill ha - med oss kommer du att växa! Och som en del av detta inspirerande ledarskap och kollegor som coachar dig i ditt dagliga arbete 

Dessutom erbjuder vi det bästa av båda världar – ett litet och agilt bolag i kombination med det stora bolagets fördelar. På Enfo har vi högt i tak, möjlighet att påverka beslut, samarbete mellan kompetenta kollegor och en stor frihet att påverka vår vardag. Vår kundportfölj består av framför allt storbolag i Norden med över 250 anställda och uppdragen spänner över en rad olika verksamhetsområden och tekniker. Bredden ger oss unik möjlighet att arbeta djupare och närmare för bättre kundlösningar och värde. 

Hos Enfo är du välkommen för den du är. Vi vill vara en arbetsplats för alla. Ju fler starka och olika röster vi har i vår verksamhet, desto mer kommer vi alla att trivas, bidra och vara framåtblickande! Så ge oss din personliga upplevelse, dina perspektiv och din bakgrund. Det är i våra skillnader som vi hittar makten att fortsätta att revolutionera genom att integrera! 

Vi erbjuder även: 

  • En värdebaserad kultur som är engagerad, kul och energisk  
  • En organisation som stödjer Worklife balance  

  • Konkurrenskraftig ersättning  

  • Omfattande förmånspaket  

  • Fortbildning   

  • En arbetsmiljö som främjar professionell utveckling 

Vi ser framemot din ansökan!

Contact section

Contact

Contact

Picture

Dorotea Gawek

Contact

Dorotea Gawek

Area

Careers & HR

Phone

+46 733 167 186