Skip to main content
Open position

Kehityspäällikkö, Cloud platforms

Content sections

Image

2019-04-29-Enfo-web-083.jpg

Text

Laitamme uuden kehitysvaihteen päälle, minkä myötä haemme kehityspäällikköä ja omistajaa cloud platforms -palveluillemme uuteen rooliin Espoon tai Kuopion toimistollemme.

MISTÄ ON KYSE

Pitkäaikaiset ja hyvin hoidetut asiakassuhteet ja asiakkaidemme arkea helpottavat ratkaisut ovat ylpeytemme. Tämän mahdollistavat osaavat ammattilaisemme: Data platforms -liiketoiminnassamme työskentelee asiantuntijoita mm. monipuolisten pilvi-, konesali-, palvelin-, tietoturva- ja tietoliikenneratkaisujen parissa. Uusi kehityspäällikkömme ottaa omistajuuden ja kehitysvastuun ohjelmisto-ohjattujen konesalien ja pilvialustojen osalta. Palveluiden kehittämisen lisäksi toimit esimiehenä noin kymmenen hengen asiantuntijatiimille.

Kehityspäällikkönä ja tiimin managerina vastaat tiimiläistesi arjen onnistumisesta – työpäiviisi sisältyy teknologiakehityksen lisäksi asiantuntijoidemme sparraamista ja monipuolisia henkilöstö- ja esimiestehtäviä, tiimin palvelulupaustason hallintaa, tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja myyntitiimimme kanssa sekä palveluratkaisujemme jatkuvaa kehittämistä yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Kehityspäällikön saappaat vaativat sopivan sekoituksen teknologia-, henkilöstö- ja bisneslähtöistä ajattelua – odotamme näkemystä alan trendeistä ja niiden soveltamisesta liiketoiminnan kehittämiseen.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Haemme ammattilaista, joka innostuu teknologian uusimpien tuulien seuraamisen lisäksi myös työskentelykulttuurimme kehittämisestä, strategiamme edistämisestä ja omalla esimerkillään johtamisesta. Olet sopivan kriittinen olemassa olevien työtapojen ja prosessien suhteen ja valmis tuomaan oman panoksesi näiden kehittämisessä.

Pärjäät parhaiten kehityspäällikön roolissa, mikäli sinulta löytyy kokemusta IT-palveluiden parista, arvostamme erityisesti ymmärrystä pilvi- sekä konesaliteknologioista. Olet saattanut jo kartuttaa kokemustasi nimenomaan ohjelmisto-ohjattujen konesalien parissa. Myös yleisesti teknologian ymmärtäminen (etenkin VMware-tuoteperhe) auttaa onnistumisessa.

Päivittäinen työskentelypisteesi sijaitsee joko Espoon tai Kuopion toimistollamme, tiimiläisesi ovat myös jakautuneet molemmille toimistoille. Koemme, että toimivien etäyhteyksien lisäksi on myös tärkeää tavata välillä kasvotusten, joten toivomme, että sinulla on mahdollisuus matkustaa noin kerran kuussa Espoon ja Kuopion välillä.

Työkielenäsi asiakkaidemme ja sisäisten sidosryhmiemme kanssa on sekä suomi että englanti, joten nämä tulee sujua luontevasti sekä puhuttuna että kirjoitettuna. Asiakkaamme ovat keskisuuria sekä suuria pohjoismaisia yrityksiä ja pääset työskentelemään useiden mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle uskottavat resurssit onnistumiseen, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Mikäli mielenkiintosi heräsi, olethan meihin alhaisella kynnyksellä yhteydessä: pystyt hakemaan tarvittaessa myös pelkän LinkedIn-profiilisi avulla alla olevan linkin kautta. Ilmoitathan itsestäsi viimeistään 3.11.2019. Keskustelemme jatkuvasti kiinnostavien ehdokkaiden kanssa, joten yhteyttä kannattaa ottaa heti mahdollisuuden tullen.

Tehtävästä kanssasi keskustelee ja mahdollisiin kysymyksiisi vastaa mielellään Jani Pajari (SVP, Data Platforms) numerossa +358 40 063 0587 tai sähköpostitse jani.pajari@enfo.fi. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä ja asiakashankkeistamme, joten ethän epäröi olla yhteydessä!

 

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.

enfo.fi

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

Jani Pajari

Contact

Jani Pajari

Area

Data platforms

Phone

+358 40 063 0587