Skip to main content
Open position

Lead Consultant, Analytics & AI

Content sections

Image

2019-04-29-Enfo-web-021.jpg

Text

Palkkaamme Espoon toimistollemme lead-konsultin kehittämään analytiikan palveluratkaisujamme sekä asiakkaidemme liiketoimintaa. Information Management -yksiköllämme on pitkä kokemus analyyttisista sovelluksista, joissa suurten tietomassojen hallinta ja analytiikka ovat arkipäivää – suunnittelemamme ratkaisut mahdollistavat monipuolisen tiedon hyödyntämisen suoraan liiketoiminnan tarpeisiin.

MISTÄ ON KYSE

Enfon lead-konsulttina konsultoit asiakkaitamme edistynyt analytiikka-, business intelligence- ja AI-ratkaisujemme osalta – asiakastyöskentelyn lisäksi kehität aktiivisesti palvelutarjoomaamme liiketoimintajohtajan kanssa. Roolisi painopistealueita on mahdollista myös muotoilla toiveidesi ja osaamisesi suuntaisesti. Lead-konsulttina saat yhdistettyä tehokkaasti sekä teknologia- että bisneslähtöistä ajattelua ja pääset analytiikan ja AI:n kehityksen aallonharjalle – perinteinen analytiikka alkaa olla jo arkipäivää edistyneen analytiikan kasvattaessa jatkuvasti arvoaan.

Lead-konsultin roolissa luvassa on takuuvarmasti monipuolinen työympäristö ja vaihtelevat työviikot – vaihtelevuus syntyy monipuolisesta yhteistyöstä asiakkaidemme sekä Enfon teknologia- ja myyntitiimien sekä liiketoimintajohdon kanssa. Raportoit suoraan liiketoimintajohtajallemme ja vastaat itsenäisesti nimetyn alueesi kompetenssi- ja palvelukehittämisestä.

Työviikkoihisi kuuluu kehitystehtävien ja käytännön konsultoinnin lisäksi asiakkaidemme sparraamista ja tarkempia vaatimusmäärittelyjä analytiikkaratkaisuihin liittyen, erilaisten kehitys- ja asiakasworkshopien fasilitoimista sekä myyntitiimimme tukemista uusien asiakastarjousten valmistelussa ja esittelyssä. Voisit esimerkiksi ottaa ensimmäisenä kehitysprojektina työpöydällesi vaikkapa machine learning -algoritmien laajemman hyödyntämisen osana perinteisempiä analytiikkaratkaisuja.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Työskentelet pääosin Espoon toimistollamme sekä asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla. Työkulttuurimme mahdollistaa myös paikkariippumattoman työskentelyn aina mahdollisuuksien mukaan. Meillä saat kollegoiksi alan rautaisia ammattilaisia, joilla on laajaa kokemusta eri teknologioista sekä palvelujen ja ratkaisujen kehittämisestä asiakkaille. Lähimmät kollegasi ovat analytiikkakonsultteja, jotka toteuttavat loppukäyttäjän arkea ja päätöksentekoa helpottavia analytiikkaratkaisuja. Löydät aina kokenutta sparrailuseuraa useista eri tiimeistämme ja työskenteletkin noin 150 informaationhallinnan ammattilaisemme kanssa Suomessa ja Ruotsissa.

Olemme kaikkien merkittävimpien teknologiatoimittajien, kuten Microsoftin, IBM:n ja AWS:n, sertifioima yhteistyökumppani. Valitsemme käyttämämme teknologiat aina asiakastarpeen mukaisesti ja hyödynnämme ratkaisuissamme myös Azure-, AWS- ja Google-pilviratkaisuja. Asiakkaamme ovat keskisuuria sekä suuria pohjoismaisia yrityksiä ja pääset työskentelemään useiden mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa. Työkielenäsi asiakkaidemme ja sisäisten sidosryhmiemme kanssa on sekä suomi että englanti, joten nämä tulee sujua luontevasti sekä puhuttuna että kirjoitettuna.

Menestyt roolissa parhaiten, mikäli:

  • Olet kartuttanut käytännön kokemusta ainakin joistain seuraavista: PowerBI, Cognos Analytics, SSAS, Tableau, C#, Python tai machine learning -algoritmit
  • Arvostamme erityisesti pilviympäristöjen ymmärrystä (Azure, AWS, Google)
  • Sytyt uusien ratkaisujen ja palveluiden kehittämisestä kollegoidesi kanssa ja lisäksi haluat työskennellä kädet savessa konsultointiprojekteissa
  • Haluat liittyä innostavaan ja ammattitaitoiseen porukkaan, jossa sinulla on tiedossa monipuolisia asiakasprojekteja ja ammatillisia kasvumahdollisuuksia nyt ja tulevaisuudessa

MIKSI TÄMÄ ROOLI VOISI OLLA SEURAAVA SIIRTOSI

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle uskottavat resurssit onnistumiseen, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako kiinnostavalta? Olethan meihin alhaisella kynnyksellä yhteydessä: pystyt hakemaan tarvittaessa myös pelkän LinkedIn-profiilisi avulla alla olevan linkin kautta. Ilmoitathan itsestäsi viimeistään 24.11.2019. Keskustelemme jatkuvasti kiinnostavien ehdokkaiden kanssa, joten yhteyttä kannattaa ottaa heti mahdollisuuden tullen.

Tehtävästä kanssasi keskustelee ja mahdollisiin kysymyksiisi vastaa mielellään Tommi Salmi (Vice President, Analytics & AI) numerossa +358 40 555 4440 tai sähköpostitse tommi.salmi@enfo.fi. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!

 

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.

enfo.fi

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

Tommi Salmi

Contact

Tommi Salmi

Area

Information management

Phone

+358 40 555 4440