Skip to main content
Open position

Lead Consultant, SAP FICO

Content sections

Lead_Consultant_SAP_FICO

Text

SAP-ratkaisut ovat vielä tuore tulokas Enfon palveluportfoliossa, ja SAP-liiketoiminta on voimakkaassa murrosvaiheessa. Tämä tarkoittaa sitä, että osaajamme vaikuttavat tällä hetkellä vahvasti paitsi liiketoiminnan suuntaan myös oman roolinsa sisältöön. Etsimme kuumeisesti joukkoomme SAP FICO Lead-konsulttia tuomaan meille näkemystä, osaamista, kokemusta ja ehdottomasti myös huumoria. 

Mistä on kyse?

Lead SAP FICO -konsulttina vastaat taloushallinnon ratkaisun toimivuudesta ja laadusta asiakkaiden järjestelmissä. Teet tiiviisti yhteistyötä asiakkaiden ja muiden konsulttien kanssa vastaten ratkaisun toiminnallisesta suunnittelusta oman prosessialueesi osalta. Työnkuvasi on laaja sekä projektien että palveluiden puolella, ja sinulle ohjautuvat haasteellisimmat tehtävät erityisesti myynnin tukeen ja isompien muutostöiden suunnitteluun ja toteutukseen liittyen. Tuet asiakkaitamme esimerkiksi S4/HANA-siirtymässä tai täysin uuden SAP-ratkaisun suunnittelussa ja käyttöönotossa. Näiden lisäksi ohjaat kokemattomampia konsultteja oikeaan suuntaan ratkaisujen löytämiseksi. 

Mitä etsimme? 

Enfolaisten ylpeytenä on ratkaisuiden laadukas toimitus asiakkaittemme hyödyksi. Tarvitset siis kykyä ajatella ja toimia asiakaslähtöisesti sekä viedä asioita eteenpäin yhteistyössä muun tiimin kanssa niin suomeksi kuin englanniksikin. Lead-konsultti on avainroolissa koko SAP-liiketoiminnan kannalta, ja siksi sinulla tulisi olla:

•    Useiden vuosien kokemus SAP FICO -konsulttina työskentelystä tehden niin myynnin tukea, määrittelyä kuin konfigurointiakin
•    Syväosaamista taloushallinnon prosesseista niin sisäisen kuin ulkoisenkin laskennan osalta
•    Ymmärrystä taloushallinnon liittymärajapinnoista
•    Kyky kääntää liiketoiminnan vaatimukset toimivaksi kokonaisuudeksi

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa vaikutat merkittävästi liiketoimintamme suuntaan ja jossa pääset määrittelemään myös työskentelytapojamme. Sinun ei tarvitse kysyä lupaa tehdäksesi kaikkesi asiakkaan ongelmien ratkaisemiseksi, sillä tulet osaksi vapauden ja vastuun kulttuuria. Enfolla me uskomme toinen toistemme kunnioitukseen ja yhteistyöhön. Tiimisi kostuu asiantuntijoista, jotka arvostavat työtäsi ja antavat sinulle täyden tukensa. Enfolla sinusta välitetään ja nähdään kokonaisena ihmisenä. 

Työ on paikkariippumaton, joten pystyt tekemään työtä mistä haluat. Tuemme etätyöskentelyä monin eri tavoin ja meillä on siihen toimivat työkalut sekä prosessit. Enfolla on käytössään houkuttelevat edut ja mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. 
 

 

Kiinnostuitko?
 

Jätäthän CV:si tai Linkedin-profiilisi linkin sekä yhteystietosi mitä pikimmiten oheisen linkin kautta, mutta kuitenkin 30.4.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun oikea henkilö löytyy. Kerromme tehtävästä ja meistä mielellämme lisää, joten otathan tarvittaessa yhteyttä SAP-liiketoiminnan Business Manager Jenny Sandgreniin joko puhelimitse 040 9622 926 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@enfogroup.com

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. enfo.fi 

Contact section

Contact

Contact

Picture

Johanna Lintunen Enfo

Contact

Johanna Lintunen

Area

Careers & HR

Phone

+358 405 204 663