Skip to main content
Open position

License Consultant

Content sections

Image

2019-04-29-Enfo-web-077.jpg

Text

Haluatko työskennellä tiiviissä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa sekä tukea asiakkaitamme Microsoftin lisenssien ja sopimusten optimoinnissa? Palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen lisensoinnin asiantuntijan osaavaan ja rentoon asiantuntijatiimiimme Espoossa.

MISTÄ ON KYSE

Konsultoimme asiakkaitamme lisenssien optimoinnissa ja suunnittelussa. Haemme nyt tiimiimme uutta ammattilaista työskentelemään monipuolisten lisensointiasioiden parissa – olemme Microsoftin kultatason kumppani ja sen myötä erityisesti Microsoft-ekosysteemin asiantuntijuus korostuu työssäsi. Lisäksi pääset työskentelemään myös VMwaren, Citrixin, Adoben, Red Hatin ja Oraclen tuotteiden parissa.

Liityt tehokkaaseen kolmen hengen lisenssikonsultointitiimiimme. Roolissasi korostuu teknisen lisensointiymmärryksen lisäksi tiivis sidosryhmätyöskentely, sillä teet päivittäin tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme lisäksi Enfon myynnin ja teknologiatiimien kanssa, sekä ulkoisten teknologiakumppaneiden ja IT-tukkureiden kanssa.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Tyypillinen työpäiväsi voisi sujua vaikkapa näin: päivän ensimmäisen kahvi- tai teekupillisen noudettuasi huolehdit asiakkaidemme jatkuvasta edun ajamisesta lisenssioptimoinnin keinoin, edistät uusien lisensointisopimusten neuvotteluita asiakkaidemme kanssa, keskustelet EA-sopimusten uusimisesta sekä konsultoit ja tuet asiakkaitamme sekä enfolaisia kollegoitasi monipuolisiin lisensointiasioihin liittyvissä päivittäisissä kysymyksissä. Olet asiakkaidemme ja kollegoidesi luottohenkilö, kun heillä tulee mitä tahansa lisensseihin liittyviä ajatuksia ja kysymyksiä. Yleensä vastaparinasi asiakkaan puolelta on esimerkiksi IT-päällikkö tai CIO. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

Mielenkiintosi ja vahvuuksiesi mukaisesti voit huolehtia myös uusasiakashankinnasta, toki muun myyntitiimimme sekä presales- ja teknologia-asiantuntijoidemme tukemana. Palkkiomallimme tukee myynnillisten konsulttiemme yhteistyötä asiakkaiden äärellä. Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä usealla eri toimialalla – nykyasiakkaissa meillä on luotettava maine ja uusissa avauksissa olemme kova haastaja, jonka kyvykkyydet jopa yllättävät.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET 

Perehdytyksen jälkeen, ensimmäisen 3 kk aikana olet:

 • Saanut yhteistyökykyisen, aikaansaavan ja innostavan työkaverin maineen
 • Aloittanut sujuvan yhteistyön ulkoisten kumppaneidemme lisäksi myös Enfon sisäisten sidosryhmien kanssa (myynti, konsultointi, palveluntuotanto & -kehitys)
 • Ottanut suvereenisti haltuusi Microsoftin portaalit päivityksineen ja prosesseineen
 • Selvittänyt ja omaksunut kokonaiskuvan Microsoft-lisenssien insentiiveistä

 

Ensimmäisen vuoden aikana aikana olet:

 • Käynnistänyt ja optimoinut lisenssien insentiivien prosessin: olet kuvannut rutiinitoimenpiteet ja varmistanut prosessin toimivuuden
 • Kasvattanut lisenssimyyntiä ja siihen liittyvää konsultointiliiketoimintaa yhteistyössä myynnin ja konsultoinnin  kanssa
 • Kasvattanut pilvikapasiteettiamme entisestään (esim. Azure CSP)
 • Varmistanut osaltasi korkean asiakastyytyväisyyden: asiakkaat tuntevat saavansa lisäarvoa lisenssikonsultoinnistamme

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Tässä vaiheessa työuraasi haluat päivittää tai laajentaa lisensoinnin ja kumppaniverkoston hallinnan osaamistasi ja virkistää itseäsi uudella työyhteisöllä, jossa ammattitaitoasi tarvitaan ja hyödynnetään. Pidät todennäköisesti tärkeänä myös työn ja yksityiselämän sujuvaa yhteispeliä ja haluat työskennellä kasvuorganisaatiossa, joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit onnistumiseen.

Menestyt roolissa parhaiten, mikäli sinulla on:

 • Kokemusta EA-sopimusten parissa työskentelystä
 • Microsoft-ekosysteemin yleistä ymmärrystä, lisäksi eduksesi on Microsoftin pilvipalveluiden lisensointiosaaminen (CSP)
 • Vahvaa halua kehittyä koko ajan teknologioiden mukana – toki meidän tukemanamme
 • Teknisen lisensointiymmärryksen lisäksi paloa työskennellä konsultoivalla ja myyntihenkisellä otteella asiakasrajapinnassa

 

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Tarjoamme sinulle monipuolisen etupaketin, joustavat työajat, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako sinun jutultasi? Haku tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 6.10.2019 mennessä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Jani Pajari (SVP, Data Platforms) numerossa +358 40 063 0587 tai sähköpostitse jani.pajari@enfo.fi.

Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä ja asiakashankkeistamme, joten ethän epäröi olla yhteydessä!

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

Jani Pajari

Contact

Jani Pajari

Area

Data platforms

Phone

+358 40 063 0587