Skip to main content
Maximo Specialist / Superuser

Maximo Specialist / Superuser

Content sections

Image

Image

Office_collaboration

Contact section

Text

PLEASE NOTE - We are only recruiting talents already settled in Sweden

Enfo är en välrennomerad helhetsleverantör inom Service & Asset Management bland annat.

Vi hjälper företag att effektivisera, reducera kostnad och höja kvalité genom vårt koncept ”Hela vägen till värde” https://www.youtube.com/embed/UXUhvrjJeik

Erfarenhet

Vi söker nu en erfaren Maximospecialist / Superuser med 10 års erfarenhet.

Meriterande

 • Konsulterfarenhet
 • Erfarenhet av underhåll eller likvärdigt från industri
 • Processarbete

Personliga egenskaper

 • Pedagogisk, du ska gilla att lära ut
 • Strukturerad
 • Teamspelare
 • Intresse för förbättrings-/förändringsarbete

Placeringsort 

Skövde

Arbetsuppgifter:

Maximo är en IBM produkt som våra kunder äger och Enfo förvaltar. Arbetet som är konsultativt innebär tekniskt arbete samt workshops och kundkontakt i både förvaltnings- och utvecklingsprojekt, ibland i parallella processer då vi både utför projektuppdrag och utför kortare jobb. Teamet är distribuerat och består av ett trettiotal anställda och underkonsulter.

Om arbetet på Enfo

Du ska gilla att arbeta i team där man hjälper varandra samtidigt som du också gillar att arbeta självständigt. Du ska våga be om hjälp och inte lägga timmar på att försöka lösa något själv när någon i teamet sitter på lösningen, dvs prestigelös och konsultmässig. Eftersom det förekommer en del kundkontakt så är det viktigt att du är kommunikativ, pedagogisk och lyhörd för olika människotyper. Du ska också vilja och våga ifrågasätta saker samt givetvis hålla vad du lovar. De flesta som arbetar med Maximo har gjort det väldigt länge eftersom det är så pass spännande och utvecklande. Vidare värderar vi mjuka egenskaper högt, såsom positiv, prestigelös, jordnära, ödmjuk och humoristisk.

Enfo erbjuder Dig:

 • En unik möjlighet att växa personligt och i marknadsvärde då du kommer att få både djup och bredd inom EAM som är ett framtidsområde.
 • En modern och fräsch arbetsplats där vi satsar på dig som individ personligt och professionellt och där ditt engagemang värdesätts
 • Vi har ett tydligt mål att bli Maximoleverantör #1 i Sverige. För att komma dit behöver vi vara ett team med ett gemensamt fokus, som samarbetar och lyfter varandra. Hos oss får du arbeta med med några av de största kunderna i Sverige och du får göra det tillsammans med oerhört duktiga kollegor i en mycket stöttande grupp.
 • Enfo strävar både efter en jämn könsfördelning i organisationens alla led samt ”work-life balance” vilket innebär att alla medarbetare ska må bra på jobbet och ska kunna kombinera arbete med familjeliv och andra intressen.
 • Ett värderingsstyrt bolag där Collaboration, Trust, Continuous Development & Expertise värdesätts högt

Om Enfo

Enfo är ett Nordiskt IT-specialistbolag som bygger på specialiserade team med stöd av en stor och trygg organisation. På det sättet får vi det bästa av två världar, och vi värderar våra medarbetares engagemang högt. Vi utvecklar våra kundrelationer till starka partnerskap och på vår resa siktar vi på att utvecklas både som människor, team och organisation. Genom att erbjuda innovativ IT, digitala affärslösningar och genom att vara hjälpsamma och framåtblickande hjälper vi kunden att realisera sin strategi ihop med oss.

Vi är övertygade om att våra motiverade, drivna och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda är en stor anledning till framgång. Framgång både på ett personligt plan, som team och i kundprojekt. Varje medarbetare är viktig och har både möjlighet och ansvar att se, analysera och vidareutveckla sig själv och sin omvärld. Enfo har expertkunskapen och engagemanget att lösa framtidens utmaningar.

www.enfo.se

Ansökan

Ansök vänligen genom att registrera ditt CV. Vänligen vänta inte till slutdatumet med att ansöka då intervjuer och urval sker löpande och vi är nyfikna på dig.

 

 

Contact

Picture

Image

Dorotea Gawek

Contact

Dorotea Gawek

Area

Careers & HR

Phone

+46 733 167 186