Skip to main content
Open position

Multi-Cloud -konsultti

Content sections

Multi_Cloud

Text

Koska firman kurkkupastillit ja laajakaistaetu eivät varsinaisesti houkuttele sinua hakemaan työpaikkaa, et hae. Kohdennettu rekrytointimarkkinointi syytää sinulle työmahdollisuuksia mitä hienoimmissa pilviprojekteissa ja upeissa asiakkuuksissa johtavalla palveluntarjoajalla, jossa kolleganasi on jopa tuhatpäinen huippuasiantuntijoiden joukko, mutta et jaksa vaivautua. Työpaikkailmoituksesta olisi virkistävää välillä lukea jotain muuta. 

Viehättäisikö sinua sellainen ajatus, että multi-cloud on tulevaisuutta? Tekisikö mielestäsi järkeä, että asiakkaille ei mentäisikään rakentamaan taloa pelkästään vasara työkalupakissa vaan sieltä voitaisiin tarpeen mukaan ottaa käyttöön se työkalu, joka olisi kulloinkin paras tilanteeseen ja tarpeeseen? Haluaisitko työssäsi mennä asiakkaan tarve eikä työkalu edellä? Meillä tämä nimittäin on mahdollista.

 

Mikä multi-cloud?

Meillä pilvikonsultit ovat työskennelleet sen verran kauan pilviteknologian/-oiden parissa, että he ymmärtävät jokaisella teknologialla olevan omat mahdollisuudet ja rajoitukset. He tulivat meille, koska he halusivat kehittyä todellisiksi pilviasiantuntijoiksi – ei niinkään yksittäisen teknologian näkökulmasta vaan asiakkaan tarpeen näkökulmasta. He haluavat olla niitä henkilöitä, jotka nähtyään asiakkaan liiketoimintarpeet, asiakkaan it-ympäristön sekä siellä olevat palvelut ja sovellukset, osaavat kertoa, miksi tämä työkalu on parempi kuin tuo.

Jos olet edelleen kiinnostunut, on aika ottaa luurangot esiin kaapista. Emme ole maailman isoin pilvikonsultointitalo eikä meillä ole tarjota sinulle satoja ja satoja kollegoita, joiden naamaa et tule koskaan näkemään. Sen sijaan meillä on tarjota sinulle omassa tiimissäsi reilun tusinan verran naamoja, kokeneita multi-cloud-ammattilaisia, joiden kanssa tulisit valitettavankin tutuksi. Erilaisia pilviosaajia meillä on toki tämän lisäksi laajasti organisaation eri puolilla niin datan- ja analytiikan, integraatioiden, RPA:n kuin service centerinkin puolella.

Tekemisemme on laajaa, sillä luomme asiakkaalle välillä pilvihallintamallia ja toisinaan autamme asiakkaan sovellustoimittajaa rakentamaan liiketoimintakriittisen sovelluksen asiakkaan pilviympärisöön tai migroimme palvelimia yhdestä viiteen sataan asiakkaan pilvistrategian mukaisesti. Huomioitavaa kuitenkin on, että teemme sen ihan hands-on asiakkaan kanssa eikä meiltä siis löydy nakkisuojaa kehitellä asioita omassa yksinäisyydessään. Tekemistäkin on tarve automatisoida. Jos siis haluat työssäsi painella pelkästään nappia, niin meillä sinun pitää ensin rakentaa se nappi. Mutta hei, kuinka monessa paikassa itse asiassa pääsisit edes rakentamaan sitä nappia, vaikka haluaisitkin?

Tällä hetkellä asiakkaille parhaimmat ratkaisut on tehty Azuren, M365:n, AWS:n ja Google Cloudin kanssa. Sinulla voi olla vahvaa kokemusta yhdestä tai kaikista niistä, mutta tärkeämpää on, että ymmärrät asiakkaan yksilöllisen tarpeen olevan tärkeämpi kuin se, millä teknologialla ratkaisu itse asiassa tehdään. Arjessa asiakkaan kanssa ollaan virtuaalisessa tappituntumassa, ja kyllä siitä pitäisi jollain kierolla tavalla itse nauttia, että työ ei kävisi turhan raskaaksi. Kieroudesta puhuttaessa pitänee myös mainita, että osa työkavereista on savolaisia – tämäkin mennee sinne luuranko-osastoon.

 

Kiinostuitko?

Paljon tästä jäi nyt vielä kertomatta, mutta säästetään jotain jutun juurta myös jatkoon. Jos tähdet on kohdallaan ja joku hakija ilmaantuu 15.8.2021 mennessä, niin törmäilemme ensin innosta toisiimme ja sen jälkeen otamme yhteyden heti. Hakemuksia saa toimittaa myös savumerkein tai käymällä Talent Acquisition Managerimme Johannan Linkedin-profiilissa.

Lisätietoja saa Johannalta sähköpostitse johanna.lintunen@enfogroup.com tai puhelimitse 040 520 4663 ja Jouni Nuutiselta (Director, Cloud) osoitteesta jouni.nuutinen@enfogroup.com tai puhelimitse 050 444 6884 2.8. lähtien.  

Lopuksi piti mainita vielä, että työ on paikkariippumaton, vehkeet saat itse valita ja firman kurkkupastilleja saa hamstrata rajattomasti toimistolta.

Contact section

Contact

Text

 

 

Contact

Picture

Johanna Lintunen Enfo

Contact

Johanna Lintunen

Area

Careers & HR

Phone

+358 405 204 663