Skip to main content
Open Position

Nyutexade Utvecklare - Devops till Team Enfo IAM

Content sections

Image

Image

People working on high table

Contact section

Text

  • Är du nyutexaminerad inom Systemvetenskap, Datateknik eller motsvarande med bakgrund inom Java eller Javascript?
  • Gillar du teamarbete och att få växa tekniskt i din egen takt.
  • Gillar du att ge och få stöd i ett ungt och drivet team som har högt till tak?
  • Vill du arbeta mitt i ett framgångsrikt skandinaviskt IT-specialistbolag, i ljusa moderna lokaler?

Då tycker vi att du ska du söka så att vi kan ta dialog om din framtida utveckling redan idag 

Bakgrund

Team Enfo IAM ( Identity Access Management ) har en mycket stor potential inom Enfo och våra kunder efterfrågar kontinuerligt mer av våra tjänster, det är där Du kommer in.

Teamet

Merparten av teamets medlemmar har kommit direkt från högskolan från främst en 3-5 årig Systemvetenskaplig eller Datateknisk utbildning och är trygga med Java eller Javascriptprogrammering. Teamet präglas av en stark vilja att utvecklas,  samarbeta och leverera tillsammans i team. Vidare gillar alla att både lära och lära ut samt besitter en hög servicegrad mot våra kunder som främst består av medelstora till stora företag.

Vi har högt till tak,  har kul på jobbet tillsammans och mentorskapet består i att man lär varandra. Teamet som är drivet och kunskapsinriktat ställer upp för varandra och kund i vått och torrt med ett enastående engagemang. Vi tar både ansvar för lösningarna som vi utvecklar och ger kunden support. Teamet består av både killar och tjejer och ser givetvis gärna att fler tjejer söker.

Teknikplattform

Kundens IAM ( Identity Access Management )  miljö kan vara baserad på Microsoft, IBM eller Micro focus plattformar som vi anpassar och driftar, IAM är inte bara en produkt utan är kopplat till subsystem som Microsoft - Active Directory och Azure Active Directory.

Hur ser en arbetsvecka ut hos IAM teamet ?

Veckan inleds Sprintegenomgång där hela teamet blir uppdaterat på tasks och därifrån fördelar vi uppgifterna beroende på prioriteringar. Teamet arbetar sedan med stor självstyrning där varje utvecklare har ett eget ansvar för att föra sina tasks i mål i slutet av sprinten. Varje sprint slutar med en Retrospective där vi lär av varandra och förfinar processen till nästa sprint. Våra tasks handlar om att för ett antal kunder konstant förbättra användarupplevelsen i deras systemlandskap. IAM är inblandat i samtliga processer där ett system behöver veta vem du är och vad du skall få göra. Att göra detta så osynligt som möjligt för användaren men samtidigt så säkert som möjligt är det som driver oss!

Din utveckling, teamets framgång!

Det du inte kan lär teamet dig i din egen takt och din framgång år vår. Vi stöttar dig bara du har intresse och engagemang samt bra på fötterna kring Java / Javascript eller liknande.

Språk

God svenska i tal och skrift är obligatoriskt

Varför arbeta på Enfo ?

Enfo erbjuder en utvecklande arbetsplats där vi värderar worklife balance högt. För oss innebär det att du har kul på jobbet, är stolt över det du gör och har stor frihet när det kommer till hur och var du vill jobba. Utöver det har vi andra trevliga förmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag, utökad föräldrapenning, pensionsrådgivning och möjlighet till kompetensutveckling på arbetstid. Vi har kul och varierande aktiviteter i vår wellness-klubb och äter måndagsfrukost ihop!  

Välkommen med din ansökan , vi ser fram emot kontakt med dig.

 

 

 

Contact

Picture

Image

Omar Burazerovic

Contact

Omar Burazerovic

Area

Careers & HR

Phone

+46 768 933 870