Skip to main content
Open position

Palvelupäällikkö, SAP

Content sections

Työpaikka_Palvelupäällikkö_SAP

Text

 

SAP-ratkaisut ovat vielä tuore tulokas Enfon palveluportfoliossa, ja SAP-liiketoiminta on voimakkaassa murrosvaiheessa. Tämä tarkoittaa sitä, että osaajamme vaikuttavat vahvasti paitsi liiketoiminnan suuntaan myös oman roolinsa sisältöön. Etsimme nyt SAP-ympäristöjen ja palvelunhallinnan ammattilaista, Palvelupäällikköä, joka ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja pystyy tunnistamaan sieltä Enfon palveluportfolion piirissä olevia tarpeita. 

Mistä on kyse?

Palvelupäällikkönä otat vastuun yhteistyömme kehittämisestä tietyissä asiakkuuksissa. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja tunnistat ongelmat, jotka me pystymme ratkaisemaan. Olet liikkeellä proaktiivisesti huolehtien kuitenkin aina myös siitä, että sovitut projektit ja työtehtävät rullaavat eteenpäin niin kuin pitää. Kommunikoit päivittäin paitsi asiakkaan myös muun tiimin kanssa ohjaten koko asiakkaalle toimitettavaa palvelukokonaisuutta, jossa voi olla osia myös muualta Enfon palveluportfoliota. Priorisoit ja ohjaat tiimin työtä arjessa niin, että tiimi pystyy keskittymään oikeisiin asioihin. Hallinnoit mahdollisia vikatilanteita ja asetat prioriteetit, koska tiedät, millä laajuudella mikäkin vika vaikuttaa asiakkaan liiketoimintaan. Keskeiset mittarit onnistumiseesi ovat asiakastyytyväisyys ja liikevaihto.  

Mitä etsimme?

Voit tulla Enfolle sellaisena kuin olet. Työssä tarvitaan kuitenkin valmiutta työntää kädet saveen ja ottaa jämäkkä ote. Pystyt reagoimaan tarvittaessa nopeasti ja kommunikoimaan tehokkaasti kohdeyleisö huomioiden niin suomeksi kuin englanniksikin. Koska tehtävän merkitys liiketoiminnallemme on tärkeä, sinun tulisi pystyä piirtämään rasti myös näihin ruutuihin: 

  • useiden vuosien kokemus SAP-ympäristöistä
  • kokemus palvelupäällikkönä toimimisesta joko toimittaja- tai asiakasorganisaatiossa
  • ITIL-palvelunhallinnan osaaminen
  • yrittäjähenkisyys

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa vaikutat liiketoimintamme suuntaan ja jossa pääset myös valitsemaan, kuinka suuret hanskat itsellesi otat. Sinun ei tarvitse kysyä lupaa tehdäksesi kaikkesi asiakkaan ongelmien ratkaisemiseksi, sillä Enfolla tulet osaksi vapauden ja vastuun kulttuuria. Enfolla me uskomme toinen toistemme kunnioitukseen ja yhteistyöhön. Tiimisi kostuu asiantuntijoista, jotka arvostavat työtäsi ja antavat sinulle täyden tukensa. Enfolla sinusta välitetään ja nähdään kokonaisena ihmisenä. 

Työ on paikkariippumaton, joten pystyt tekemään työtä mistä haluat. Tuemme etätyöskentelyä monin eri tavoin ja meillä on siihen toimivat työkalut sekä prosessit. Enfolla on käytössään houkuttelevat edut, mm. pidemmät vuosilomat sekä palvelusvuosivapaat, ja mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. 

Kiinnostuitko? 

Jätäthän CV:si tai Linkedin-profiilisi linkin sekä yhteystietosi mitä pikimmiten oheisen linkin kautta, mutta kuitenkin 11.5.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti, kun oikea henkilö löytyy. Kerromme tehtävästä ja meistä mielellämme lisää, joten otathan tarvittaessa yhteyttä SAP-liiketoiminnan Business Manager Jenny Sandgreniin joko puhelimitse 040 9622 926 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@enfogroup.com

 

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. enfo.fi 
 

Contact section

Contact

Contact

Picture

Johanna Lintunen Enfo

Contact

Johanna Lintunen

Area

Careers & HR

Phone

+358 405 204 663