Skip to main content
Open position

Ratkaisuarkkitehti, IT-palvelut

Content sections

Image

2019-04-29-Enfo-web-037.jpg

Text

Haemme asiakas- ja myyntiorientoitunutta teknistä ratkaisuarkkitehtia vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

MISTÄ ON KYSE

Palkkaamme ratkaisuarkkitehdin tukemaan IT-palveluiden ja -ratkaisujen myyntiämme – tuot vankkaa asiantuntemustasi asiakascaseihimme ja tuet myyntitiimiämme esimerkiksi pilvi-, tietoliikenne-, palvelin- ja loppukäyttäjäratkaisuihin sekä muihin IT-palveluihin liittyvien tarjousten laatimisessa ja myyntiponnistuksen onnistumisessa.

Ratkaisuarkkitehtina varmistat yhdessä myyntitiimimme kanssa, että saamme tulevaisuudessakin parhaat mahdolliset asiakasprojektit toteutettavaksemme. Työhösi kuuluu asiakastarjousten valmistelua, tuottamiemme ratkaisumallien kuvaamista, resurssien varmistamista, palveluiden hinnoittelua, tarkentavia määrittelyjä asiakkaan kanssa ja lopulta yhdessä myynnin kanssa tarjouksen esittelemistä asiakkaalle. Myyjämme huolehtivat tarjousneuvotteluiden edistämisestä, kun taas ratkaisuarkkitehtina olet tukena koko matkan ajan konsultoivasta asiantuntijaroolista käsin.

Meillä saat kollegoiksi alan rautaisia ammattilaisia, joilla on kokemusta laajalti eri teknologioista sekä kokemusta palvelujen ja ratkaisujen kehittämisestä asiakkaillemme. Ratkaisuarkkitehdin roolissa luvassa on takuuvarmasti monipuolinen työympäristö ja vaihtelevat työviikot – vaihtelevuus syntyy monipuolisesta yhteistyöstä Enfon myynti-, teknologia- ja tuotantotiimien sekä asiakkaidemme kanssa.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Menestyäksesi ratkaisuarkkitehdin roolissa sinulta löytyy monipuolista kokemusta ja ymmärrystä IT-palveluista sekä -ratkaisuista: olet voinut työskennellä esimerkiksi IT-palveluntarjoajan tai yrityksen tietohallinnossa asiantuntijatehtävissä, joissa olet saanut monipuolisen ymmärryksen erilaisista IT-ratkaisuista ja -teknologioista.

Varsinainen työpisteesi on Espoon toimistollamme ja lisäksi luvassa on viikottain noin 2-5 asiakastapaamista pääkaupunkiseudulla yhdessä myyntitiimimme kanssa. Työkulttuurimme mahdollistaa myös paikkariippumattoman työskentelyn aina mahdollisuuksien mukaan. Päivittäisenä työkielenäsi asiakkaidemme ja sisäisten sidosryhmiemme kanssa on sekä suomi että englanti, joten nämä tulee sujua luontevasti sekä puhuttuna että kirjoitettuna.

Palkkiomallimme tukee myynnillisten asiantuntijoidemme yhteistyötä asiakkaiden äärellä. Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria suomalaisia sekä kansainvälisiä yrityksiä usealla eri toimialalla – nykyasiakkaissa meillä on luotettava maine ja uusissa avauksissa olemme kova haastaja, jonka kyvykkyydet jopa yllättävät.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle uskottavat resurssit onnistumiseen, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Heräsikö mielenkiintosi? Aloita haku rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 27.10.2019. Keskustelemme jatkuvasti kiinnostavien ehdokkaiden kanssa, joten yhteyttä kannattaa ottaa heti mahdollisuuden tullen.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Jani Rusanen (Vice President, Solution Architecture & Sales Support) numerossa +358 44 709 3111 tai sähköpostitse jani.rusanen@enfo.fi. Saat Janin parhaiten kiinni keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 09:00-10:00 ja tiistaisin klo 15:00-17:00 välisenä aikana.

Tuleva kollegasi kertoo päivästään ratkaisuarkkitehtina näin: 

”Kehä 1 vetää nykysin hyvin ja Leppävaaraan pääsee alle vartissa kello kahdeksaksi. Toimistolla otan aamukahvin tai -kaakaon päivästä riippuen ja istun sohvalle katsomaan aamu-tv:tä ja keskustelemaan muiden kanssa. Loungessa tapaa eri liiketoimintojen väkeä jatkuvasti, koska taukotila on kaikille yhteinen. Tämä on oman työni kannalta myös tärkeä asia, koska teen tiivistä työtä eri liiketoimintojen kanssa.

Aamulla osallistun Asiakkaamme kehityssuunnitelman tekoon pilviasiantuntijoiden kanssa. Esitän heille Asiakkaan liiketoiminnan kannalta tärkeitä vaatimuksia. Sparraan heitä varmistaakseni, että Asiakkaan erityisvaatimukset tietoturvaan ja -suojaan liittyen on huomioitu.

Ennen lounasta käyn erään projektipäällikön kanssa läpi käynnistettävän projektin asioita, autan häntä tunnistamaan tarvittavia henkilöitä eri tehtäviin sekä tarkentamaan tehtäväsuunnitelmia. Kerron myös, ketkä ovat Asiakkaalla oikeita yhteyshenkilöitä eri asioihin liittyen.

Iltapäivällä käyn yhdessä vastuumyyjän kanssa potentiaalisella Asiakkaalla, joka on pyytänyt meitä tekemään tarjouksen heidän koko IT-ympäristön haltuunotosta. Olen koostanut Asiakkaan tarpeisiin vastaavan ratkaisun, jota käymme läpi Asiakkaamme kanssa toisiamme sparraten. Tilaisuus meni kokonaisuudessaan hyvin ja Asiakaskin oli erittäin tyytyväinen!

Kotia kohti mennessäni mietin, kuinka päivien sisältö vaihtelee todella paljon, eikä kahta samanlaista päivää ole. Suoraan Asiakkaiden kanssa työskentely ja mahdollisuus kehittyä työssäni motivoivat minua ja tämän takia palan innosta palata töihin jälleen huomenna.”

 

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.

enfo.fi

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

Jani Rusanen

Contact

Jani Rusanen

Area

Data platforms

Phone

+358 44 709 3111