Skip to main content
Open position

Senior Citrix Specialist

Content sections

Senior Citrix Specialist Enfo

Text

Tänä vuonna palveluliiketoimintamme virtualisointiratkaisuissa kasvaa entisestään, joten tuleva virtualisointiasiantuntijamme on kaivattu vahvistus olemassa olevien ympäristöjen palvelutuotantoon sekä tuleviin käyttöönottoprojekteihimme. Citrix- ja Microsoft -päämiesten tuoteperheillä julkaisuliiketoiminnassa on nykyisessä teknologiatarjoomassa paljon mahdollisuuksia, ja sen myötä tarjoamme sinulle avainroolin monipuolisten asiakasratkaisujen tuottamiseksi yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa.

 

Mistä on kyse?

Virtualisointiasiantuntijana autat asiakkaitamme optimaalisen IT-infran saavuttamisessa ja huolehdit kollegoidesi kanssa Citrix- ja Microsoft -päämiesympäristöjen hallinnasta, suunnittelusta, kehityksestä ja tukitehtävistä. Osallistut lisäksi monipuolisiin ja vaihteleviin asiakasprojekteihin, joihin kuuluu esimerkiksi uusien palveluiden käyttöönottoja, palveluiden kehitystä ja teknologiapäivitysprojekteja. Asiakkaamme ovat sekä kotimaisia että kansainvälisiä toimijoita, jonka myötä pääset toteuttamaan itseäsi hyvin monipuolisessa kentässä.

Tyypillinen työpäivä voi sisältää esimerkiksi työjonojen peilausta, onko jotakin kiireellistä ongelmaa ilmassa. Mahdollisesti osallistut yhteistyöpalaveriin projektiryhmän kanssa, jossa resursoit itsesi seuraavaan projektiin. Usein päivät sisältävät asiakastapaamisia, joissa katsotaan asiakkaan kanssa yhdessä heidän virtualisointiratkaisunsa nykytilaa ja tulevaisuuden näkymiä.  Työviikkoon voi tarpeen vaatiessa kuulua myös tukitoimia johonkin asiakkaan Citrix-infrastruktuuriin liittyen, tai esimerkiksi hitausongelmien selvittämistä yhdessä eri tiimiemme asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi asiantuntijamme osallistuvat aktiivisesti palvelujemme kehitystyöhön ja kehittävät myös omaa osaamistaan.

 

Mitä etsimme?

Teknisestä työkalupakistasi löytyy ainakin jokin seuraavista: Citrix Virtual Apps and Desktop, Citrix Cloud, Citrix ADC (NetScaler), Microsoft Windows Virtual Desktop/Azure. Muiden Citrixin ja Microsofin tuotteiden ymmärrys sekä skriptaus- tai ohjelmointikokemus (esim. PowerShell) on eduksesi. Lisäksi olet tiimisi tukemana halukas kehittämään, ylläpitämään ja sertifioimaan osaamistasi jatkuvasti sekä tutustumaan teknologioiden uusiin tuuliin.

Persoonaltasi olet aktiivinen, innostuva ja avoin ja sinulta löytyy luovaa ongelmanratkaisukykyä. Olet tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa, pääset muun muassa sparraamaan ja määrittämään asiakkaidemme tarpeita – tarpeen määrittämisen jälkeen lähdet tarmokkaasti tuottamaan kyseistä ratkaisua asiakkaalle. Annamme sinulle vapautta ja vastuuta, eli mahdollisuuden toimia tiimityöskentelyn lisäksi hyvin itsenäisesti, joten toivomme myös sinulta tarvittaessa joustavuutta ja valmiutta työajan liukumiseen tarpeen niin vaatiessa. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja pääset viestimään lisäksi konsernikielellämme englannilla sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Virtualisointiasiantuntijana meillä liityt osaksi teknologia-asiantuntijoiden joukkoamme, jossa kollegasi työskentelevät sekä Espoon, Kuopion että Lahden toimistoillamme. Saat työkavereiksi ammattilaisia Citrix-teknologiatiimin lisäksi tietoliikenne-, tietokanta- ja palvelintiimeistä. Meillä haastavien tilanteiden kanssa ei jäädä yksin, vaan ympäriltäsi löytyy aina kokenutta sparrailuseuraa niin Citrixiin kuin muihinkin teknologioihin liittyen. Vaikka työskentelemmekin tosissaan, pidämme silti samaan aikaan sopivan pilkkeen silmäkulmassa.

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle uskottavat resurssit onnistumiseen, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, joustavat työajat, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

 

Hakuohjeet ja lisätiedot

Hae LinkedIN-profiilillasi tai CV:lläsi oheisen linkin kautta viimeistään 20.6.2021 mennessä. Keskustelemme mielenkiintoisten hakijoiden kanssa heti. Tehtävästä kanssasi keskustelee ja mahdollisiin kysymyksiisi vastaa mielellään Juha Asikainen (Manager, Data Platforms) numerossa +358 44 7655 100 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@enfo.fi 

 

 

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. enfo.fi

 

Contact section

Contact

Contact

Picture

Johanna Lintunen Enfo

Contact

Johanna Lintunen

Area

Careers & HR

Phone

+358 405 204 663