Skip to main content
Open position

Senior Integrationskonsult MS - Konsultchef

Content sections

Konsultchef

Text

Är du redo att bredda din roll som integrationskonsult? Önskar kombinera ditt teknikintresse med din nyfiken på människor och vilja att göra skillnad? Då tror vi att denna roll kan vara något för dig. Hos oss får du möjligheten att jobba med de senaste teknikerna inom integration och samtidig bli en del av ett kontor med fantastisk potential och framåtanda. Och du – vi äter glass varje onsdag!  

Enfo är ett välrenommerat nordiskt företag inom datadriven affärstransformation med över 900 anställda och ett brett utbud av specialister och teknologier. Bredden ger oss unik möjlighet att arbeta djupare och närmare för bättre kundlösningar och värde. Det kundrelaterade tillvägagångssättet tillsammans med kundsamverkan är vår själ och något som vi verkligen är stolta över. 
 

Hur ser rollen ut?  

Som konsultchef har du en delad roll där du dels själv är ute på konsultuppdrag hos någon av våra kunder eller ingår remote i någon av våra teamleveranser – arbetar affärsnära inom den senaste tekniken, ansvara för leveranser och bygger nya affärsmodeller samtidigt som du arbetar som linjechef för en handfull konsulter. Fördelningen brukar vara ca 50/50 och innebära att du inte bara får möjligheten att växa med våra kunder, dig själv utan även utveckla andra. Du kommer, tillsammans med din chef och andra konsultchefer ansvara för att föra verksamheten framåt och ingår i ledningsgruppen för Integration MS. 
 
I linjechefsrollen ingår personalansvar vilket bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal, prognosarbete samt lönesättning. Du har en viktig roll att coacha konsulterna i deras uppdrag och hjälpa dem att hitta rätt utmaningar. I rollen förväntas du även stötta vår affärsutveckling i strävan efter bästa leveransprecision.  
 
I konsultrollen hjälper du våra kunder i uppdrag inom systemintegration. Exakt vad det innebär beror på din kompetens, men vi tror att du har gedigen erfarenhet av systemutveckling/systemintegration.  Du och ditt team utgår från vårt centrala kontor i Örebro som präglas av en stark framåtanda och gemenskap. Att ha roligt på jobbet är en självklarhet men även efter jobbet anordnas det ofta aktiviteter.  

Vi sätter stor tilltro att du vill vara med och skapa bolaget som vi jobbar på. Detta tror vi att du bland annat gör genom att dela med dig av din kompetens och genom att ta dig an uppdrag med ett öppet sinne, nyfikenhet och driv.  

För att lyckas krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Du uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är lyhörd och har ett intresse av att lyssna till ditt team - har en coachande ledarstil och förstår nyttan med ett team som tillsammans arbetar framåt. 

 

Vad krävs för att nå framgång i denna roll: 

 • Relevant eftergymnasial utbildning  

 • Erfarenheter av att själv arbetat som konsult och har goda insikter i vad det innebär 

 • Gedigen erfarenhet av systemutveckling/ systemintegration  

 • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av Azure eller andra molnlösningar 

 • Affärsmässig i den mening att du har förmågan att förstå sammanhang för att skapa värde för både kundens och den egna verksamheten Är resultatorienterad och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål 

 • Engagerad med en förmåga att entusiasmera människor omkring dig. Du sätter laget framför jaget, ditt teams framgång är din framgång. Erfarenhet av en ledande roll är meriterande. 

 • Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i det vardagliga arbetet  

Varför Enfo?  

Vi erbjuder det bästa av båda världar – en miljö präglad av entreprenörskap, flexibilitet, högt till tak och möjlighet att påverka beslut kännetecknat ett litet bolag i kombination med 900 kompetenta kollegor och muskler likt ett storbolag. Samt inte minst mycket frihet och stora möjligheter att påverka din vardag. 

Vår kundportfölj består av framför allt storbolag i Norden med minst 250 anställda och uppdragen spänner över en rad olika verksamhetsområden och tekniker. Enfo är dessutom ledande i Norden när det kommer till systemintegration med över 200 integrationsexperter och om inte det vore nog 700 andra kollegor och tillika experter inom kringliggande områden så som säkerhet, analytics och cloud.  
 

Vad vi erbjuder  

 • En värdebaserad kultur som är engagerad, kul och energisk 

 • En organisation som stödjer Worklife balance 

 • Konkurrenskraftig ersättning 

 • Omfattande förmånspaket 

 • Fortbildning - kurser och ersättning för certifiering 

 • En arbetsmiljö som främjar professionell utveckling 

Vi arbetar med följande tekniker: 

Microsoft Integration Services, Azure, Biztalk, DevOPS, CI/CD, API-management  

 

Nyfiken på rollen? Hör av dig så berättar jag mer!  

Ellen Forsgren - Talent Acquisition Manager  

Contact section

Contact

Contact

Picture

Ellen Forsgren Enfo

Contact

Ellen Forsgren

Area

Careers & HR

Phone

+46 768 94 96 18