Skip to main content
Open position

Senior Specialist, Security Operations

Content sections

Senior Specialist, Security Operations, Enfo

Text

Kasvatamme Security Operations -yksikkömme ja palkkaamme vakituiseen työsuhteeseen kokeneen tietoturva-asiantuntijan rentoon ja asiantuntevaan tiimiimme Espooseen tai Kuopioon.

MISTÄ ON KYSE

Tietoturva-asiantuntijana vastaat Enfon SOC-palvelutuotannon tehtävistä, sekä toimit ja kehität yhdessä asiakkaiden, sisäisten sidosryhmien sekä kumppaneiden kanssa tietoturvallisia ICT-ympäristöjä. Pääset arjessasi osallistumaan aktiivisesti asiakkaidemme tietoturva-arjen pyörittämiseen ja näkemäsi pohjalta osaat ehdottaa asiakkaille tietoturvan kehittämiseen liittyviä osa-alueita.

Liityt osaksi tietoturva-asiantuntijoiden joukkoamme, jossa kollegasi työskentelevät sekä Espoon että Kuopion toimistoillamme (suosimme toki tällä hetkellä etätyöskentelyä). Meillä haastavien tilanteiden kanssa ei jäädä yksin, vaan ympäriltäsi löytyy aina kokenutta sparrailuseuraa niin tietoturvapalveluihin kuin muihinkin teknologioihin liittyen. Synergiaetua tekemiseesi tuovat asiantuntijamme myös muista teknologiatiimeistä. Olemme kaikkien merkittävimpien teknologiatoimittajien, kuten Microsoftin sertifioima yhteistyökumppani.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Perehdytyksen jälkeen, ensimmäisen 6 kk aikana:

 • Tunnet organisaatiomme tärkeimmät sisäiset ja ulkoiset sidosryhmät ja olet päässyt vauhtiin toimintakulttuuriimme ja työskentelytapoihimme tutustumisessa
   
 • Olet tutustunut nykyasiakkaidemme tietoturvaratkaisuihin ja olet alkanut hahmottaa sekä tuoda esille erilaisia kehityskohteita asiakkaiden ympäristöihin liittyen
   
 • Olet hypännyt mukaan useampaan asiakasprojektiin, joissa huolehdit itsenäisesti sovittujen osa-alueiden edistämisestä

Ensimmäisen työvuoden päättyessä:

 • Olet vakiinnuttanut itsesi kiinteäksi osaksi tiimiä ja saavuttanut tasavertaisen luottopelurin maineen
   
 • Olet ottanut vetovastuuta tietoturvaratkaisujen kehittämisestä nimetyissä asiakkuuksissa ja voit toimia esimerkiksi asiakkaan SOC-palvelun luotettuna neuvonantajana
   
 • Olet suorittanut tietoturva-aiheisen sertifioinnin Enfon tukemana (kehityspolkusi on räätälöity kanssasi työsuhteen alkumetreillä)

Työskentelemme suomalaisten ja kansainvälisten keskisuurten ja suurten asiakkuuksien parissa, tutustu pariin asiakascaseemme: https://www.enfo.fi/caset/pilvialusta-fidelixin-palveluiden-kulmakivi-nain-syntyi-yksi-suomen-suurimmista-azure & https://www.enfo.fi/caset/pilvimigraatio-toi-saastoja-destia-luottaa-skaalautuvaan-hybridiratkaisuun ja lue lisää ajatuksia blogistamme: https://www.enfo.fi/blogi/olisiko-aika-nostaa-tietoturvan-valvonnan-tasoa-nain-otat-kaiken-irti-microsoftin

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

Sinulta löytyy Microsoft Windows toimialueympäristön vankka tuntemus sekä kokemusta eri tietoturvaratkaisujen ylläpidosta (SIEM, SOAR ja EDR -teknologioista). Arvostamme Azure/ Microsoft tietoturvaratkaisujen osaamista. Sinulta löytyy alan sertifikaatteja (esim. Comptia, SANS, ISACA). Sinulta saattaa löytyä myös skriptaus- ja ohjelmistotaitoja ja tietoturvahaavoittuvuuksien hallinnan tuntemusta. Toivomme, että teknisen osaamisen lisäksi sinulta löytyy myös paloa työskennellä konsultoivalla otteella asiakkaidemme parissa sekä kykyä koordinoida omaa sekä tarvittaessa kollegoiden tekemistä. Lisäksi olet Enfon ja tiimisi tukemana halukas kehittämään, ylläpitämään ja sertifioimaan osaamistasi jatkuvasti. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja viestit lisäksi konsernikielellämme englannilla sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa.

ESIMERKKI TULEVASTA TYÖPÄIVÄSTÄSI

Aamukahvin tai -teen eteesi saatuasi avaat läppärisi ja käynnistät Teamsin, sekä Outlookin. Kalenterisi näyttää, että uuden asiakkuuden Enfon Streamline Security palvelun -käyttöönottoprojekti alkaa.

Olet tehnyt jo aiemmin suunnitelman teknisestä toteutuksesta, joten keräät asiantuntijakollegasi mukaan Teams -palaveriin ja sovit, missä järjestyksessä hommat aloitetaan. Muistat, että tässä projektissa tulee saada yhteydet myös on-premissä olevaan taustajärjestelmään, joten pyydät kollegaa auttamaan, kun samalla itse pystytät tarvittavat palvelut pilven päähän. Saatte ympäristön käyttöönotettua ja sovitte hälytysmäärittelyiden ja -käytäntöjen liittyviä jatkotoimenpiteitä asiakkaan kanssa läpikäytäväksi.

Lounaan jälkeen kollegasi ottaa yhteyttä ja kertoo tietoturvapoikkeamasta asiakkaalla, johon kaipaa pikaista apua. Asiakkaalla kun on hätä, niin mehän autamme. Loppupäiväsi meneekin enemmän tai vähemmän tämän poikkeaman kanssa painimisessa yhdessä asiakkaan kanssa. Loppujen lopuksi saat poikkeaman ratkaistua ja asiakas kiittää vuolaasti.

Päivän lopuksi varaat vielä palaverin seuraavalle viikolle kollegoidesi kanssa, jossa on tarkoitus suunnitella uuden potentiaalisen asiakkaan Azure Sentinel -pilotin toteutus. Huomaat, että loppuviikolla kalenterista löytyy vielä tarjouspyyntöön vastaamista yhdessä myyntimme kanssa, sekä erinäisiä tehtäviä nykyisten prosessien ja asiakasympäristöjen jatkuvan kehityksen osalta. Läppärin kantta sulkiessasi mietit, että työviikkojen sisältö vaihtelee todella paljon, eikä kahta samanlaista päivää ole. Suoraan asiakkaiden kanssa työskentely ja mahdollisuus kehittyä työssäsi motivoivat sinua ja tämän takia palat innosta palata töiden äärelle jälleen huomenna.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle työkalut onnistumiseen, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, joustavat työajat, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen. Huolehdimme osaamisesi kehittymisestä ja ylläpidämme kanssasi henkilökohtaista kehittyssuunnitelmaa, jossa sovimme tulevat kehittymisalueesi ja lähitulevaisuudessa suoritettavat kurssit ja sertifioinnit.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako kiinnostavalta? Hae jättämällä yhteystietosi ja linkki LinkedIn-profiiliisi (tai vaihtoehtoisesti CV:si) alta löytyvän linkin kautta. llmoitathan itsestäsi viimeistään 28.1.2021. Keskustelemme kiinnostavien ehdokkaiden kanssa jo hakuajan kuluessa, joten yhteyttä kannattaa ottaa heti mahdollisuuden tullen.

Kysymyksiisi vastaa mielellään Ari Tossavainen (Director, Security & Monitoring Operations) joko numerosta +358 44 719 3622 tai sähköpostitse ari.tossavainen@enfo.fi. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. enfo.fi

Contact section

Contact

Contact

Picture

Dorotea Gawek

Contact

Dorotea Gawek

Area

Careers & HR

Phone

+46 733 167 186