Skip to main content
Open position

Solution Sales Manager

Content sections

Image

Enfo Meeting

Text

Har du flerårig erfarenhet av försäljning av tjänster och digitala lösningar? Har du dessutom kunskap inom IT-branschen och ett intresse för affärsutveckling och relationsskapande? Trivs du i en roll där du har mycket flexibilitet och utrymme att påverka hur affären skall se ut, eftersom varje kunds behov är unikt?  

Då har vi en roll till dig!  

Som Solution Sales Manager hos Enfo kommer du att jobba med att bygga genuina och långvariga kundrelationer med våra befintliga kunder där du hela tiden arbetar strategiskt tillsammans med dem så att de kan uppnå sin fulla potential och få ut största möjliga värde av att samarbeta med oss. Du kommer även arbeta med att skaffa nya kunder, med målet att skapa ett långsiktigt partnerskap där du är med och driver igenom förslag och lösningar i tätt samarbete med kund.  

Du kommer bland annat att:

- Få god förståelse och insikt i Enfos säljprocess och säljorganisation 

- Fortsätta driva Enfos befintliga affärer samt generera och driva dina egna 

- Ansvara för hela säljprocessen, från prospektering till kontraktskrivning 

- Tillsammans med våra utvecklare och specialister vara en del i att ta fram och utveckla olika lösningar till våra kunder  

- Vara en viktig del i att stötta och tillgodose kundens behov genom hela affären  

På Enfo kommer du ha mycket frihet och stora möjligheter att påverka din vardag och dina projekt. Det är därför viktigt att du har ett starkt driv, är nyfiken och har förmågan att kunna jobba självständigt. Vi tror att nyckeln till framgång ligger i att verkligen förstå kundens behov, och ta fram en lösning utifrån det – därför krävs det också att du har ett intresse för affärsutveckling och strategiskt arbete.  

Våra förväntningar är att du ska vilja bygga upp en god kännedom om tjänsterna vi erbjuder, se fördelarna samt förstå möjligheterna med våra olika lösningar och hur de kan användas optimalt för den specifika kundens verksamhet. Du är trygg i moment som avtalsskrivning, ta kontakt med nya potentiella kunder samt i stöttningen av befintlig kund. Erfarenhet av framgångsrik försäljning och en bakgrund inom IT är starkt meriterande för tjänsten. 

För att trivas hos oss behöver du:  

- Ha minst tre års erfarenhet av försäljning av tjänster och digitala lösningar

- Ha ett intresse för affärsutveckling och strategiskt arbete  

- Ha en naturlig fallenhet och känsla för att bygga relationer och skapa förtroende  

- Vara lösningsorienterad och driven med god förmåga att jobba självständigt  

- Ha förmågan att inspirera både internt och externt med din fantastiska kommunikationsförmåga 

- Kunna uttrycka dig obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska  

Frågor?

Kontakta ansvarig rekryterare matilda.krantz@enfogroup.com 

Vi planerar att tillsätta flera tjänster på våra kontor i Stockholm och Malmö men är även öppen för att tillsätta tjänsten på något av våra andra kontor i Sverige. 

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

Matilda Krantz

Contact

Matilda Krantz

Area

Careers & HR

Phone

+46 768 545 406