Skip to main content
Open position

Specialist, Support Services

Content sections

Service desk Enfo

Text

Palkkaamme IT-tukipalvelun asiantuntijoita Service Centeriimme Espooseen ja Kuopioon.

Mistä on kyse

Teknisenä asiakaspalvelijana huolehdit tiimisi kanssa monipuolisista työpyynnöistä ja olet asiakkaidemme tukena esimerkiksi erilaisten ohjelmistojen peruskäyttöön ja käyttöoikeuksiin liittyvissä tehtävissä. Kommunikaatio asiakkaiden kanssa hoituu monikanavaisesti puhelimen, Teamsin, sähköpostin ja chatin kautta.

Työarjessasi seuraat itsenäisesti työjonojen etenemistä. Huolehdit myös pääsynhallintaan ja käyttöoikeuksiin liittyvistä tehtävistä, työasema- ja mobiililaitteisiin liittyvien ongelmien rajaamisesta ja ratkaisemisesta sekä sovellus- ja laitetukitehtävistä. Osallistut aktiivisesti oman toimintaympäristösi kehittämiseen ja oman osaamisesi ylläpitämiseen ja kehittämiseen tukemanamme.

Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria suomalaisia ja pohjoismaalaisia yrityksiä. Liityt Service Centerin palvelutiimeihin, jossa lähes 60 kollegaasi työskentelevät nyt pääsääntöisesti etänä sekä Kuopion ja Espoon toimistoillamme. Mikäli jotain työpyyntöä ei saada ratkaistua, välität työpyynnön eteenpäin ratkaistavaksi eri asiantuntijatiimeillemme. Tukenasi kinkkisempien pähkinöiden ratkaisemisessa ovat esimerkiksi tietoliikenne-, tietokanta- ja palvelintiimiemme asiantuntijat.

Tunnistatko itsesi tästä?

IT-tukipalvelun asiantuntijana hurmaat asiakkaidemme loppukäyttäjiä joskus haasteellisissakin IT-tukipalvelutilanteissa. Työskentelet päivittäin erilaisten tietokoneisiin, mobiililaitteisiin ja sovelluksiin liittyvien tilanteiden parissa. Teknologioina ovat yleisimmät yritys- ja toimistokäytössä olevat kokonaisuudet, kuten MS Office 365 -sovellusperhe, Windows 10, Intune ja Active Directory. Yleisymmärrys palvelin- ja tietoliikenneympäristöistä tulee myös hyvin tutuksi. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen, eli sinun ei tarvitse olla vielä tekninen syväosaaja, vaan pystyt oppimaan kaikki muut tarvittavat tekniset taidot tiimisi tukemana.

Työssäsi tärkeintä on asiakaspalveluhenkinen asenteesi ja perusosaaminen IT-ympäristöihin ja teknologioihin tukee vahvasti onnistumistasi. Sinulta löytyy luonnostaan hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja olet halukas työskentelemään itsenäisellä otteella useiden ulkoisten ja sisäisten sidosryhmiemme kanssa. Tässä tehtävässä pääset takuuvarmasti oppimaan jatkuvasti uutta, eli et pelkää kohdata uusia tilanteita – kinkkisetkin tehtävät saadaan aina ratkaistua oma-aloitteisuudella ja tiimityöllä. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja viestit lisäksi sujuvasti konsernikielellämme englannilla.

Parasta työssämme on kollegat ja asiakkaat, joilta saamme kiitosta hyvin hoitamastamme työstä. Huolehdimme kasvumahdollisuuksistasi ja pidemmällä tähtäimellä ajateltuna sinulle voi löytyä useita erilaisia urapolkuja talon sisältä.

Mitä tarjoamme sinulle

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle työkalut onnistumiseen, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, joustavat työajat, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kuulostaako kiinnostavalta? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta, ilmoitathan itsestäsi viimeistään 8.1.2021 mennessä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Hanna Tossavainen (Manager, Service Center) numerossa +358 50 472 0723 tai sähköpostitse hanna.tossavainen@enfogroup.com. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä!

 

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. enfo.f

Contact section

Contact

Contact

Picture

Dorotea Gawek

Contact

Dorotea Gawek

Area

Careers & HR

Phone

+46 733 167 186