Skip to main content
Open position

Talent Acquisition Coordinator

Content sections

Image

Modern workplace Enfo

Text

Oletko kiinnostunut kasvamaan IT-rekrytoinnin ammattilaiseksi? Innostutko erinomaisen ehdokaskokemuksen luomisesta? Kasvatamme rekrytointitiimiämme ja palkkaamme Talent Acquisition Coordinatorin vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Mistä on kyse

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka työllistää reilut 900 asiantuntijaa. Pari vuotta sitten aloimme rakentaa Enfon kasvutarinaa tukevaa rekrytointitiimiä. Olemme tänä aikana kehittäneet tiimimme voimin modernin rekrytoinnin käytäntöjä, implementoineet uuden rekrytointijärjestelmän ja muita rekrytointia tukevia työkaluja sekä pyrkineet varmistamaan ensiluokkaisen hakijakokemuksen syntymisen. Vaikka olemme päässeet kehitystyössä jo pitkälle, tehtävää riittää edelleen – ja tässä tarvitsemme sinua.

Talent Acquisition Coordinatorina pääset mukaan vauhdikkaisiin ja mielenkiintoisiin IT-rekrytointeihin ja tuomaan panoksesi monipuolisiin koordinointitehtäviin, kuten haastattelujärjestelyihin, ehdokkaille viestimiseen, työnantajamielikuvamme kehittämiseen ja datan ja raporttien hyödyntämiseen. Voimme räätälöidä vastuita myös hieman vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaisesti. Sinulla on mahdollisuus kasvaa pidemmällä tähtäimellä IT-asiantuntijarekrytointien ammattilaiseksi tiimisi tukemana.

Tuot kädenjälkesi rekrytointitiimiimme, joka koostuu viidestä Suomessa ja Ruotsissa työskentelevästä tiimiläisestä. Olemme myös osa isompaa People Operations -tiimiä. Työpisteesi sijaitsee Espoon Leppävaaran toimistollamme, jossa työskentelet työparina rekrytoijamme kanssa (tällä hetkellä työskentelemme vahvasti etäyhteyksien siivittämänä). Tiiviin pohjoismaisen yhteistyön myötä pääset arjessasi kommunikoimaan suomen lisäksi viikoittain myös englanniksi.

Tehtävässä menestymisen avaimet

Rekrytointitiimimme tekee yhteistyötä liiketoimintajohdon, rekrytoivien esimiesten ja Enfon muiden asiantuntijatiimien kanssa. Meillä pääset jatkuvasti kehittämään sekä itseäsi että tiimin ja koko yrityksen toimintaa, sillä uusia asioita tulee jatkuvasti eteen ja matkan varrella oppii melkeinpä huomaamatta. Näin ollen olet valmis oppimaan jatkuvasti uutta ja tuomaan oman panoksesi toimintatapojemme kehittämiseen. Sinulta löytyy luonnostaan hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit työskentelystä erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä onnistumista helpottaa:

  • Vahva palo rekrytointityötä ja siinä kehittymistä kohtaan
  • Hyvät organisointitaidot, jotta saat pidettyä useamman pallon ilmassa samaan aikaan
  • Tietotekninen näppäryys, joka helpottaa käyttämiemme tietojärjestelmien haltuunottamista
  • Tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi liiketoiminnan tai HR:n teemojen parista)
  • Olet kartuttanut jo jonkin verran toimistotyökokemusta – toki myös kokemus HR:n tai rekrytointien parista katsotaan eduksi
  • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Mitä tarjoamme sinulle

Työmme suola on ihmiset, eli lähimmät kollegat ja kaikki enfolaiset, joiden kanssa teemme töitä – hyvä yhteishenki on meille tärkeintä ja kinkkisetkin tilanteet hoidetaan aina yhdessä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin, josta löydät aina tarvittaessa sparrailuseuraa ja tukea päivittäiseen työhösi. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle työkalut onnistumiseen, monipuolisen etupaketin, tukea työhyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen, joustavat työajat, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kuulostaako kiinnostavalta? Aloita haku rekrytointijärjestelmämme kautta – huolehdithan, että hakemuksesi on tehty (pohjoismaisen tiimimme myötä) englanniksi. Suosittelemme hakemista mahdollisimman pikaisesti, sillä käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja teemme palkkauspäätöksen heti sopivan tiimiläisen löytyessä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään tuleva kollegasi Kiira Planting (Talent Acquisition Manager) numerossa +358 50 372 0524 tai sähköpostitse kiira.planting@enfogroup.com. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!

 

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. enfo.f

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

Kiira Planting

Contact

Kiira Planting

Area

Careers & HR

Phone

+358 503 720 524