Skip to main content
Open position

Teknisk specialist inom IT Automation

Content sections

Teknisk specialist inom IT Automation

Text

Brinner du för att hjälpa människor att skapa en roligare och bättre arbetsplats med hjälp av automation och självbetjäning? Vill du vara med att skapa en friktionsfri arbetsplats genom att ta bort manuella och tidskrävande arbetsprocesser? Och dessutom är en ödmjuk lagspelare? 

Då tror vi att detta kan vara en roll som passar just dig!  

Vårt team eller som vi ser det – familj, består av ett gäng ambitiösa kollegor som arbetar ihop för att utveckla samt förvalta värdeskapandelösningar där automation står i centrum. Genom vår gemensamma passion och expertis påverkar vi hur branschen utvecklas.    

Enfo är ett välrenommerat nordiskt företag inom datadriven affärstransformation med över 900 anställda. Bredden ger oss unik möjlighet att arbeta djupare och närmare för bättre kundlösningar och värde. Det kundrelaterade tillvägagångssättet tillsammans med kundsamverkan är vår själ och något som vi verkligen är stolta över.   

Hur ser rollen ut?   

Du kommer att bli en del av ett operationellt team inom Collaboration & Automation som fokuserar på att skapa samt förvalta automationslösningar för våra kunder. Tillsammans identifierar, designar, utvecklar och underhåller ni automatiseringstjänster inom följande områden; Självbetjäning, Affärsprocesser samt Systemautomation. Dessutom kommer du få möjlighet att agera expert i små eller stora projekt och dela med dig av din kunskap.  

Teamet utgår från vårt kontor i centrala Göteborg men stor del av arbetet kan utföras på distans. Du kommer få möjlighet att arbeta med ett flertal globala kunder inom olika branscher samt samarbeta med kollegor placerade utanför Sveriges gränser. I rollen finns goda möjligheter till att påverka och utforma din roll för att uppnå maximal utveckling – exempelvis växa in i en rådgivande roll och mer ansvar. 

Vad krävs för att nå framgång i denna roll:   

 • Relevant teknisk utbildning och minst 2 års erfarenhet av att planera, utveckla, implementera samt underhåll inom mjukvaruutveckling
   
 • Erfarenhet på minst 2 år av följande områden; PowerShell, REST APIs och/eller JavaScript (Jquery). 
   
 • Meriterande är även kunskap inom Azure DevOps, C#, MS SQL, ZervicePoint samt Microsoft Power Platform. 
   
 • Kvalitet är din ledande stjärna såväl som en önskan att aldrig göra samma sak två gånger. Du ser fördelarna med att skriva testbar och underhållbar kod samt vet hur man skriver ”use cases”. 
   
 • Du gillar att lösa problem – hitta nya lösningar samt drivs av att göra skillnad för våra kunder.   
   
 • Du gillar att jobba både i team och individuellt, är ansvarstagande och nyfiken, tar initiativ till att lära dig nya saker men även delar med dig av dina egna kunskaper. 
   
 • Har bra domänkundskaper innom Microsoft Infrastruktur.
   
 • Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska. 

Varför Enfo?   

Vi erbjuder det bästa av båda världar – en miljö präglad av entreprenörskap, flexibilitet, högt till tak och möjlighet att påverka beslut kännetecknat ett litet bolag i kombination med 900 kompetenta kollegor och muskler likt ett storbolag. Samt inte minst mycket frihet och stora möjligheter att påverka din vardag.   

Vår kundportfölj består av framför allt storbolag i Norden med minst 250 anställda och uppdragen spänner över en rad olika verksamhetsområden och tekniker. Du kommer få chansen att arbeta med några av våra mest strategiska kunder.   

 Vad vi erbjuder:  

 • En värdebaserad kultur som är engagerad, kul och energisk  
 • En organisation som stödjer worklife balance    
 • Konkurrenskraftig ersättning    
 • Omfattande förmånspaket    
 • Fortbildning - kurser och ersättning för certifiering    
 • En arbetsmiljö som främjar professionell utveckling   

Placering:   

Du kommer att tillhöra vårt Göteborgskontor. Arbetet kan delvis utföras på distans. 

 Tjänsten tillsätts löpande - Sök redan idag!   

Contact section

Contact

Contact

Picture

Dorotea Gawek

Contact

Dorotea Gawek

Area

Careers & HR

Phone

+46 733 167 186