Skip to main content
Open position

Tietoturva-asiantuntija

Content sections

Senior Security Expert Enfo

Text

Palkkaamme Espooseen tai Kuopioon tietoturva-asiantuntijan, jonka haluamme kasvattaa pidemmällä tähtäimellä tietoturva-arkkitehdiksi.

Mistä on kyse

Palkkaamme tietoturvatiimiimme vakituiseen työsuhteeseen tietoturva-asiantuntijan suunnittelemaan ja jalkauttamaan tietoturvaan liittyviä toimenpiteitä eri toiminnoissamme. Tietoturva-asiantuntija toimii myös neuvonantajan roolissa organisaatiossamme. Tärkein tehtäväsi on varmistaa tiimisi kanssa, että Enfon digitaalinen omaisuus pysyy suojattuna ja erilaisiin uhkakuviin on varauduttu huolellisesti jo ennalta.

Tietoturvatiimimme tuottaa ja kehittää tietoturvapalveluita organisaation sisäiseen toiminnan suojaamiseen. Tulet keskittymään erityisesti tietoturvan viitekehyksen ja hallintomallien kehittämiseen ja käytäntöjen jalkauttamiseen talon sisällä. Lisäksi vastuullasi on tietoturvan vaatimusten seuranta riskienhallintaan peilaten sekä muut hallintatoimenpiteet. Syvennyt myös Enfon tarjoamien palveluiden tietoturvakomponenttien kehittämiseen, jotta pystymme tarjoamaan mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaillemme.

Liityt jäseneksi tietoturvatiimiimme, jossa työskentelee sekä teknisiä että hallinnollisia tietoturvan ammattilaisia sekä Kuopion ja Espoon toimistoilla. Työskentelet omien tiimiläistesi lisäksi tiiviisti organisaation sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Suhtaudumme tietoturvaan vakavasti, mutta pidämme silti samaan aikaan sopivan pilkkeen silmäkulmassa.

Miltä onnistuminen näyttää

Tulevaisuudessa organisaatiomme suojaamisen varmistamisen lisäksi tulet myös sparraamaan ulkoisia sidosryhmiä sekä asiakkaitamme ja kehittämään tietoturvaratkaisuja asiakkaillemme tarjottaviin palvelukokonaisuuksiin, joten pääset kasvamaan roolissasi ja omaksumaan uusia vastuualueita ajan kuluessa. Toivomme, että olet aidosti kehityshenkinen, itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen persoona. Tehtävässä menestymistäsi helpottaa IT-alan ymmärrys, jonka myötä sinulla on kyvykkyys ymmärtää laajoja tietoturvakokonaisuuksia.

Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia. Kommunikoit tiiviisti eri toimintojemme ja myös asiakkaidemme kanssa, sekä tuotat tarvittavaa dokumentaatiota molemmilla kielillä.

Avaimesi roolissa onnistumiseen

  • Vahva osaaminen joistakin IT-alan viitekehyksistä ja hallintomalleista (esim. ISO 27001 tai VAHTI)
  • Vahva osaaminen tietosuoja- ja GDPR-asioissa
  • Kyky johtaa omaa työtäsi, asettaa tavoitteita ja viedä asioita itsenäisesti kohti asetettuja tavoitteita
  • Kyky havainnoida ja käsitellä asioita kokonaisvaltaisesti ja ratkaisukeskeisesti
  • Kyky kääntää teknisiä asioita esiintuotaviksi riskeiksi ja päinvastoin sekä näyttöjä laadukkaista tuotoksista tietoturvan parissa

Eduksesi on

  • Valmius toimia useissa erilaisissa asiakasympäristöissä
  • Kokemus operatiivisesta tietoturvatyöskentelystä tuotantoympäristössä
  • Erilaiset tietoturvallisuusalan sertifioinnit (esim. CISM, CISSP)
  • Ymmärrys SIEM- ja ITSM-ratkaisuista sekä muista tietoturvaa tukevista ratkaisuista
  • Ymmärrys yhdestä tai useammasta teknisestä tietoturva-domainista, niiden arkkitehtuurista ja niihin liittyvistä tietoturvakontrolleista

Luvassa on mielenkiintoinen ja sopivan haastava rooli, jossa pääset kehittämään itseäsi ja tietoturvakäytäntöjämme. Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Tarjoamme sinulle monipuolisen etupaketin, joustavat työajat, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä kansainvälisen työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kuulostaako kiinnostavalta? Aloita haku rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 26.2.2021 mennessä. Suosittelemme ottamaan yhteyttä mahdollisimman pikaisesti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja ensimmäiset keskustelut jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Altti Heinonen (Director, Security & Governance) numerossa +358 44 719 3067 tai sähköpostitse altti.heinonen@enfo.fi.

 

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. enfo.fi

Contact section

Contact

Contact

Picture

Dorotea Gawek

Contact

Dorotea Gawek

Area

Careers & HR

Phone

+46 733 167 186