Skip to main content
Open position

Utvecklare med intresse för systemintegration

Content sections

systemutvecklare_Enfo

Text

Enfo växer och vi letar efter talanger inom affärsområdet Integration till vårt kontor i Stockholm! Här arbetar vi med systemintegration inom IBM- plattformen. Hos oss kommer du få arbeta i ett dedikerat team med integrationsutvecklare och integrationsarkitekter i nära samarbete ute hos kund eller inhouse. Vi har en stor erfarenhet av systemintegration inom teknikområden som IBM, Azure, Microsoft BizTalk, TIBCO, MuleSoft samt AWS. Vi erbjuder en utmanande arbetsplats med spännande kunduppdrag där du själv är med och formar den roll du vill ha - med oss kommer du att växa!

 

Är du nyfiken på utmaningen? Då är du varmt välkommen att söka rollen!

 

Som Integrationsutvecklare hos Enfo kommer du att hjälpa våra kunder med deras integrationsprojekt inom IBM- integrationsplattformen, där vi arbetar med produkter såsom te.x. IBM Message Broker, IBM Ace, IBM Integration Bus, IBM MQ, IBM Datapower, Redhate Fuse.

 

Vi arbetar huvudsakligen teambaserat där du tillsammans med gruppen arbetar med allt från strategi, krav, design, test, utveckling, drift och underhåll. Vi arbetar med allt från små, medelstora till enterprise kunder i spännande uppdrag. Du kommer att utgå från Stockholm men med möjlighet att arbeta remote. Vi vill att våra medarbetare ska växa med oss och här finns fina förutsättningar för att växa i din roll och utbilda dig inom de senaste teknikerna.

 

På Enfo har vi över 20 års erfarenhet inom systemintegration och är idag ledande i Norden med över 200 experter. Hos oss får du chansen att arbeta med de bästa! Och om inte det vore nog – får du på köpet även 700 andra kollegor inom närliggande områden så som säkerhet, analytics och cloud. Allt detta möjliggör en unik leverans till våra kunder och en frodande miljö att arbeta i.

 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som utvecklare inom systemintegration eller du som arbetat med systemutveckling men nu vill utvecklas mot integrationsområdet.

 

För att nå framgång i denna roll tror vi att du:

 

  • Har läst en eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska
  • Har minst 3 års erfarenhet av systemutveckling (meriterande inom Java)    
  • Det är starkt meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av systemintegration
  • Erfarenhet av att arbeta i en konsultroll är ett plus

 

Rollen förutsätter god samarbets- och kommunikationsförmåga, du kommer jobba i team och ha nära kundkontakt. Vi värdesätter nyfikenhet och en vilja att ständigt utveckla sig och lära nytt i en kombination med att vara flexibel och problemlösande med kundnöjdhet och affärsfokus som ledstjärna.

 

Varför Enfo?

Vi erbjuder det bästa av båda världar – en miljö präglad av entreprenörskap, flexibilitet, högt till tak och möjlighet att påverka beslut kännetecknat ett litet bolag i kombination med mer än 800 kompetenta kollegor och muskler likt ett storbolag. Samt inte minst mycket frihet och stora möjligheter att påverka din vardag.  

Vår kundportfölj består av framför allt storbolag i Norden med minst 250 anställda och uppdragen spänner över en rad olika verksamhetsområden och tekniker. Du kommer få chansen att arbeta med några av våra mest strategiska kunder.  

 

Vi erbjuder dig

 

• En värdebaserad kultur som är engagerad, kul och energisk  

• En organisation som stödjer Worklife balance  

• Konkurrenskraftig ersättning  

• Omfattande förmånspaket  

• En arbetsmiljö som främjar professionell utveckling  

 

Låter det intressant? Hör gärna av dig till oss så pratar vi mer!

Contact section

Contact

Contact

Picture

Ellen Forsgren Enfo

Contact

Ellen Forsgren

Area

Careers & HR

Phone

+46 768 94 96 18