Skip to main content
Internship

UX-Design Internship

Content sections

Image

2019-04-29-Enfo-web-079.jpg

Text

Enfo erbjuder praktik för två – sök ensam eller med en kompis!  

Nyfiken på hur det är att jobba med UX på ett av nordens största IT-konsultbolag? Nu söker vi dig som studerar UX Design och har praktik inkluderat i dina studier under våren 2020. 

Om praktiken 

Som praktikant på Enfo så kommer du att få följa med på resor där den ena inte är den andra lik. Varje projekt vi åtar oss ser olika ut och du kommer få jobba med nyskapande digitalisering inom IT-branschen.

Vi arbetar mycket med Service Design i vår UX process vilket innebär planering och research. Uppgiften kan vara att bygga ett case kring den nuvarande IT-marknaden och hur den mår. Hur fungerar den och vad är det som gör att UX är hetare än någonsin? Hur ska vi på Enfo förstå våra kunder på ett bättre sätt?

Du kommer även vara med i det dagliga arbetet med våra kundcase där du kommer att få vara med i kundmöten, sprintmöten samt i det uppföljande arbetet där du blir en del av leveransteamet.  

Tanken är att du ska känna dig som en del av vårat Designteam och lära dig om processer och inspireras. Målet är att det du lär dig hos oss ska vara användbart på din framtida arbetsplats. 

Du som söker  

För att trivas hos oss ser vi att du är en driven, självständig och nyfiken person med ett stort teknikintresse. Vi tror att du är öppen för att lära dig nya saker och du räds inte nya utmaningar. Du är en kvalitetsmedveten person som gillar att ta initiativ på jobbet och du tar stort ansvar för det du levererar.  
 
Ett krav är att du går en eftergymnasial utbildning inom UX. Då detta är ett oavlönat praktikuppdrag behöver du vara CSN-berättigad. 

Tveka inte – sök!  

 

 

 

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

Matilda Krantz

Contact

Matilda Krantz

Area

Careers & HR

Phone

+46 768 545 406