Skip to main content
Open position

Planning Consultant

Content sections

Image

2019-04-29-Enfo-web-037

Text

Haluatko yhdistää työssäsi saumattomasti liiketoiminnan ja talouden ymmärrystäsi ja teknistä osaamistasi? Asiakasprojektiemme kasvun myötä palkkaamme asiantuntijatiimiimme planning-konsultin liiketoiminnan ja talouden suunnittelujärjestelmien suunnittelu- ja implementointiprojekteihin.

MISTÄ ON KYSE

Liityt Enfon Information Management -yksikköön, jonka asiantuntijoilla on pitkä kokemus analyyttisista sovelluksista ja joille laajojen datamassojen käsittely ja hallinta on arkipäivää. Ratkaisujamme käytetään laajasti erikokoisissa organisaatioissa suurista keskisuuriin läpi eri toimialojen. Kehitämme ja implementoimme suunnittelujärjestelmiä talouden suunnitteluun, operatiiviseen liiketoiminnan suunnitteluun, tavoitteiden mallintamiseen tai mihin tahansa laskennan mallintamista vaativaan tarpeeseen. Esimerkkejä talouden puolella ovat erilaiset budjetointi- ja ennustejärjestelmät, ja liiketoiminnan puolella esimerkiksi erilaiset myynnin ja tuotannon suunnittelujärjestelmät. Varsinaisten implementointiprojektien lisäksi toimitamme asiakkaillemme myös jatkuvaa konsultointia ja tukipalveluita.

Information Management -yksikön tiimirajat ovat matalat, ja yhdessä AI-tiimimme kanssa mietimme uusia tuulia suunnitteluun mm. machine learning & optimointi -mallien myötä. Kehityksen kärjessä oleminen on meille tärkeää ja panostammekin arvojemme mukaisesti jatkuvaan kehitykseen.

Planning-tiimissä saat kollegaksesi kymmenen alan rautaista ammattilaista, joilla on laaja kokemus eri teknologioista sekä kokemusta palvelujen ja ratkaisujen kehittämisestä asiakkaillemme, eli löydät aina kokenutta sparrailuseuraa. Edustamamme järjestelmät ovat Anaplan ja IBM Planning Analytics, mutta arvostamme kokemusta kaikista suunnittelujärjestelmistä.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Työskentelet meillä useimmissa projekteissa kokeneen työparin tai tiimin tukemana. Työviikkosi ovat monipuolisia ja vaihtelevia: esimerkiksi alkuviikosta voit työskennellä pari päivää asiakkaan tiloissa ja rakentaa uusia suunnittelumalleja ja -järjestelmiä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja taas loppuviikosta työskentelet toisen asiakkuuden ja toisen suunnitteluteknologian parissa. Tiimi- ja asiakastyöskentelyn lisäksi teet myös itsenäisesti suunnittelu- ja kehitystyötä, ratkot mahdollisesti tukitikettejä, palaveeraat muun planning-tiimin kanssa ja osallistut yksikön tilaisuuksiin sekä koulutuksiin.

Teknisenä planning-konsulttina tuotat asiakkaalle lisäarvoa hyvän teknisen osaamisen ja/tai prosessituntemuksen kautta yhtenä osaavan projektitiimin jäsenenä. Löydät tekniset ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja pystyt oma-aloitteisesti tarjoamaan asiakkaan tarpeisiin istuvia ratkaisuehdotuksia. Myös tässä työssä tärkeä menestymisen työväline on asenne – olet osa tiimiä, joka on yhtä kuin tekijöidensä osaamisen, yhteistyön ja työn ilon summa.

TUNNISTATKO ITSESI?

Konsulttina olet jo nähnyt ja tehnyt asiakasprojekteja suunnittelun parissa, ja omaat teknistä taustaa joko järjestelmien kehittämisen puolelta tai koodaamisesta. Suunnittelujärjestelmäosaamisen lisäksi termit rullaava ennustaminen ja SOP ovat sinulle tuttuja ja tulet toimeen myös talouspuolen termien kanssa.

Olet aidosti innostunut työskentelemään liiketoimintalähtöisissä projekteissa, joissa saat rakentaa ja olla mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoiminta-caseja. Onnistumisen mittari löytyy asiakkaista: tyytyväiset asiakkaat, joiden kanssa kehitämme asioita pitkäjänteisesti, ovat tärkein mittarimme. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja puhut lisäksi konsernikieltämme englantia.

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti – kasvuorganisaatiomme tarjoaa uskottavat resurssit onnistumiseen. Tarjoamme sinulle monipuoliset edut, kuten kattavan työterveyshuollon, virike- ja lounasedun, joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöpäiviin, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Heräsikö kiinnostuksesi? Haku tehtävään tapahtuu rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 4.8.2019 mennessä.

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Satu Pitkänen (Vice President, Planning) numerossa +358 50 506 3764. Lomakauden myötä Satu on tavoitettavissa 12.7. saakka.

Contact section

Contact

Contact

Picture

Image

default image 5

Contact

Satu Pitkänen

Area

Information management

Phone

+358505063764